Gazdagnegyedi ház eladósoron!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Treha_

Újonc
2024. 12. 16.
29
5
LV karakter
Vaszil_Tovsztij
hirdetes-logo.png

Hirdetés címének helye

ÁR, KÖLTSÉGEK: - Ajánlatokat várok! -
MEGNEVEZÉS: - Gazdagnegyedi ház, egy sarokra az órási hoteltől, kiemelkedően jól frekventált helyen. -
KERES / KÍNÁL: - Kínál -
INGATLAN LEÍRÁSA: - Az ingatlan rendelkezik egy 7x7-es berendezhető beltérrel, egy óriási TV-vel, és rengeteg igényesen bebútorozott szobával, a garázs ami mellé tartozik, 6x3-as modern bútorokkal, előfordul prémium falazat is közte ha nem tévedek, továbbá egy emelő, egy krutongép, egy barkácsasztal, egy akkumulátortöltő, és mindez egy tökéletes beállóval, továbbá szép igényes növényzettel. -
ELÉRHETŐSÉG(telefonszám, email): - +38-76-487-4517 -
MEGJEGYZÉS: - Az ingatlan nem minden áron eladó, számomra meggyőző ajánlat esetén megválok tőle, Autókat beszámítok egyes esetekben, csere ajánlatok jöhetnek, de nyilván a KP-t preferálom főként.Városban való eladás jogát fenntartom! -

3.png
KÉP AZ INGATLANRÓL:

Utoljára szerkesztve:

fatmarco

woke up this morning
Globális Moderátor
LV
2019. 01. 15.
757
864
22
LV karakter
perry_rong
50 millió dollár repül érte.

PontÁdám

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
481
420
LV karakter
Malcolm Haynes
52.5-re emelem a licitet. (Az ajánlatom vissza vonom, találtam házat olcsóbban)

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Johnson07

Treha_

Újonc
2024. 12. 16.
29
5
LV karakter
Vaszil_Tovsztij
Elfogadom az ajánlatokat, a városban érkezett rengeteg csere ajánlat, és néhány KP-s plusz autós ajánlat, innen folytatódhat a licit, egy 90.000.000$-os villámárat kitűzök érte, ha valaki azonnal igényt tartana rá.

Edit: A városban kaptam rá 75.000.000$-os ajánlatot, ennyiben megválltam az ingatlantól.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.