Gavril Baranova -> Till Ragnar, Ruby Ragnar és társaik [Turtle]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

R i t m i c

Újonc
2024. 07. 27.
68
265
V4 karakter
Gavril Baranova
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Gavril Baranova.

Panaszra tett személy InGame neve:
Till Ragnar, Ruby Ragnar és azok a személyek, akik megölték őket.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Farm ellenőrzést végeztünk, Tillnél és Rubynál nem volt semmi illegális, de a farmban drog volt. Majd egy 10 perc elteltével lövések dördültek.
Mindkét frakció társukat kilőtték, ezt pedig nem tartom reálisnak. Direkt meg kérdeztem egy Admint mindkét srácot illegálos ölte meg.
Azt is megjegyezném, hogy Till Ragnar, megpróbált elém állni, hogy ne tudjak lőni a társára, de a lentebbi videón ez látszik is, ez még a PG fogalmát is eléggé kimeríti.
Majd a 15 perc leteltével, a korház előtt a "what" animot használva ünneplik győzelmüket.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

1. videó
2. videó
3. videó

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:

Dolor

Lelkes fórumhasználó
2020. 03. 06.
313
150
Madrid
V4 karakter
Rony Sigurd
Hali!! A videón én is látszódom .. mivel túl közel futottam hozzád ugye az ismert animáció szerint fel emelkedik a fegyver.. szándékossagot nem érzek abban hogy le löttem a társam majd utána téged .. egymás melett álltatok a helikopter mögül szaladtam rátok .. a másik kérdésem lenne tegnap ez az rp- le ment .. engem is el kaptak másfél két órát rp-ztem a mentősökkel és a tekkes srácokkal.. utána megkaptam érte a megfelelő jailt .. miért nem ott már éjszaka álitottad meg a dolgot és hívtál admint ?

R i t m i c

Újonc
2024. 07. 27.
68
265
V4 karakter
Gavril Baranova
Hali!! A videón én is látszódom .. mivel túl közel futottam hozzád ugye az ismert animáció szerint fel emelkedik a fegyver.. szándékossagot nem érzek abban hogy le löttem a társam majd utána téged .. egymás melett álltatok a helikopter mögül szaladtam rátok .. a másik kérdésem lenne tegnap ez az rp- le ment .. engem is el kaptak másfél két órát rp-ztem a mentősökkel és a tekkes srácokkal.. utána megkaptam érte a megfelelő jailt .. miért nem ott már éjszaka álitottad meg a dolgot és hívtál admint ?
Az a legfurcsább, hogy amikor el engedtem Till_Ragnart, ő pont próbált úgy elhelyezkedni, hogy ne tudjak lőni, neked pedig pont sikerült véletlenül Őt megölni.
Előtte meg Ruby_Ragnar is pusztán a véletlen okán lett kilőve.
Másik kérdésedre válaszolva, éjszaka volt, 1 óra, nem szerettem volna még 2 órát az üggyel foglalkozni, majd reggel fáradtan kezdeni a munkát.
*Hozzá tenném azt is, hogy a röhögős emojit lehet spamelni, de a tényeken nem változtat.

Dolor

Lelkes fórumhasználó
2020. 03. 06.
313
150
Madrid
V4 karakter
Rony Sigurd
Itt tényekről beszélsz.. nem igazàn láttam ki áll ott .. Tillt mikor le lőttem mellette álltál .. te is kaptad volna csak túl közel álltam hozzád az Uzi fel emelkedett .. erről van videó is ha szükséges .. soha nem lőttem még ki tàrsam ennél rosszabb helyzetekben sem .. és ismétlem a mondatom ha te ezzel este szembesültél már amikor le lettél löve irsz egy reportot admin jön és intézi .. de hàt gondolom egészen más okból született meg ez a pk!! Sok mindent nem tudok már mondani várom a biráló admin válaszàt!!

DaniCzuth

Újonc
2023. 11. 26.
15
125
V4 karakter
Till Ragnar
Az első részére térnék ki,mégpedig:Le lett rádiózva hogy a farmnál igazoltatnak,ebből okból kerültek oda a többiek.Másrészt pedig,az első videón tisztán látszik hogy én,amikor eldördültek a lövések én leguggoltam ugyanis nem tudtam hogy honnan jönnek a lövések.Harmadrészt pedig,nem érzem reálisnak azt hogy,miután átmotoztatok minket és megbizonyosodtatok hogy tiszták vagyunk,a tűzharc kellős közepén minket sokkolgattok.Amikor elmondásod szerint"beálltam eléd",akkor én magam sem tudtam hogy honnan jönnek a lövések,ugyanis én két tűz közé kerültem,a frakicós társaim és te közéd.A lövésben nem akadályoztalak ugyanis a videón látszik hogy simán tudtál lőni.

R i t m i c

Újonc
2024. 07. 27.
68
265
V4 karakter
Gavril Baranova
Az viszont elég érdekes, hogy egy "farmi igazoltatásra" így reagáltok, na mindegy.
Azért lettél lesokkolva, megbilincselve, mert nyilvánvaló volt, hogy értetek jött a "felmentősereg" így nem szerettük volna ha véletlen leléptek, tehát IC elővigyázatosság.
A többi állításodra ott vannak a videók feketén fehéren, magukért beszéllnek.

DaniCzuth

Újonc
2023. 11. 26.
15
125
V4 karakter
Till Ragnar
Pontosan tudja az egész frakció hogy teli van droggal a farm,nem értem miért ne reagálnánk így rá.Nem azzal van hogy lesokkolt vagy megbilincselt,hanem azzal hogy amilyen szituációban ez történt.

R i t m i c

Újonc
2024. 07. 27.
68
265
V4 karakter
Gavril Baranova
Miért mit szerettél volna? Ha fegyvert rántok és lelőlek? Le lettél sokkolva, hogy ne tudj elfutni, majd bilincset kaptál. Nem értem miért futunk felesleges köröket, le írtam fent is, hogy mi volt az oka.
A bizonyítékok ott vannak, egyebet nem kívánok hozzáfűzni.

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 322
2 478
V4 karakter
Joseph Chambley
Sziasztok!
Elnézést a késői bírálatért, reggelig dolgoztam, így most van csak időm válaszolni.

Egymást lőtték ki - tekintve, hogy folyamatos lövések történtek, így az, hogy az egyik társukat is meglőtték, előfordulhat, véleményem szerint, ha direkt akarták volna őket megölni, Till-t is kilőtték volna, mivel egymás mellett guggoltak.

Általad nevezett PG - elengedted őt, így szabadon mozoghatott, IRL melletted lőnének nem az az első, hogy egy helyben állsz, hanem próbálsz valamerre menekülni, ő is elkezdett sétálni, de ha már PG, egy akció során, ahol lőnek rád (első videó), nekem nem az lenne az első, hogy előkapom a sokkolót, hanem egy élest, és próbálok visszalőni arra, amerről látod a golyókat pattanni.

/what anim - társai előtt csinálták, nem eléd álltak be, és nyomták be az animot, ezt már kicsit belebeszélésnek érzem, hogy ez is ellened irányult, nálunk a frakcióban is sokan köszönnek egymásnak /what animmal, nem tudom miért terjedt mostanában ez el.

Összegezve, röviden a panasz jogtalan, viszont:
- lövöldözés során ne sokkolót vegyél elő, mivel nem reális,
- Till és csapata kicsit jobban próbáljon meg koncentrálni arra, hogy valójában kit is lőnek,
- /what animot a félreértések elkerülése végett ne nyomkodjátok azok előtt, akiket előtte 15 perccel lelőttetek,
- a nevetős emoji meg használható fórumon, ebből ne legyen veszekedés.

A panaszt zárom, helyezhető.

Szép hétvégét mindenkinek!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.