Gates Jack Jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ganjaman420

Újonc
2021. 03. 22.
3
0
V2 karakter
Gates Jack
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

Szabó Gergely

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
Minden ismerősöm Gergőnek hív, 18 éves vagyok Debreceni lakos. Általában sokat megyek városon belül ide-oda és szocializálódok ami ritka. Tehát ebből az következik,hogy sok a szabadidőm. Van egy patkányom Jack Sparrow Kapitány a neve. Ambíciózus ember vagyok emellett politikai tevékenységeket végzek. Éppen a B kategóriás jogosítványt csinálgatom, emellett gimnazista vagyok és hobbi szinten zene alapokat készítek. 3 éve játszok roleplay szervereken, ahol kisebb-nagyobb sikereket értem el.

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
1234 perc

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?

Szeretnék egy jó és dinamikus csapat tagja lenni. 2-3 év. Merkúr bevetési egységnél.

[#6] Miért téged válasszunk?
Szívemen viselem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal sorsát és szeretnék hasznos tagja is lenni.

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
Nem

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
Kontroll alatt tartani a költségvetési normákat.

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
Hétköznap nagyjából 3-4 óra. Hétvégén 5-6.

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
Temperamentumos srác vagyok. Aki ha kitűz egy célt azért harcol is. Nem szeretek egy helyben ülni, mindig is a cselekvéseket preferáltam. Barátságos csapatjátékos és alázatos. Szeretem irányításom alatt tartani a történéseket. Viszont megbirkózok a váratlan fordulatokkal is. Szeretek új dolgokat megtanulni, azokat pedig hasznosítani. Mindig képes vagyok meglepetéseket okozni másoknak. Tisztelettudó vagyok, emellett hálás minden lehetőségért amit az élet ad nekem. Általában vidám vagyok, mindig megtudok nevettetni másokat.

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
Megfelelően. Minden helyen ahol össze kell dolgozni, nagyon is fontos! Hisz egy a cél!

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
Igen. Hasznosnak mert nagyon gyakran korral jár a bölcsesség és a tapasztalat is, ami az életben elengedhetetlen.

Ganjaman420

Újonc
2021. 03. 22.
3
0
V2 karakter
Gates Jack
hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

Gates Jack

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
San Fierro 1999.02.16

[#3] Anyja neve:
Addison Angela

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
Benzinszállító [Felmondtam]

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
Csapatjátékos vagyok és nagyon meggyőző. 50 méteren junior bajnok futó.

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
Határellenőrzés, csomagok vagy rakományok átvizsgálása, hamis termékek megsemmisítése.

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
Magasabb pozíciókat és egy napon a Merkúr bevetési egység tagja ként.

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
Gates Jack vagyok barátoknak csak Kapitány. Sok várost bejártam ahol különböző pozíciókban álltam helyet. Nagyon nagy a meggyőzőképességem, szeretem az akciókat és emberek között lenni. Profi sofőr vagyok egyszer sem halt meg egy utasom se. Rendkövető ember vagyok, aki szereti a jó vicceket a finom kajákat na meg persze a szép nőket. Szabadidőmben kaszinózok vagy lottózok, de nem vagyok szerencsejáték függő. Egy barátom van a Lewis. Nagyon jó barátom akikkel a legjobb partnerek vagyunk minden helyzetben. Jó az ítélő képességem és éber vagyok. Kreativ személyiséggel.[/FONT][/CENTER]

KikiLV

Head Waiter🍾
2021. 01. 16.
376
356
21
2700 Cegléd
V4 karakter
Jake Nicolson
LV karakter
Jake Nicolson
V2 karakter
Sophia Edward
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Gates Jack!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!

Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.06.09 18:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:

Frank Edward

Vezérőrnagy

Ganjaman420

Újonc
2021. 03. 22.
3
0
V2 karakter
Gates Jack
Szép napot/estét!
Most láttam a kiírást elnézést! Mikor lenne a következő szabad időpont?

KikiLV

Head Waiter🍾
2021. 01. 16.
376
356
21
2700 Cegléd
V4 karakter
Jake Nicolson
LV karakter
Jake Nicolson
V2 karakter
Sophia Edward
Szia!
Akár a mai nap 19:30-ig,vagy holnapi nap este 18:00 környékén,amikor neked megfelelne!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.