- 2020. 02. 23.
- 15
- 11
- V2 karakter
- Sorin Dorinel
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Emil ~
[#2] Korod:
~ 20 éves vagyok ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Körül belül egy hónapja játszok a SeeMTA V2 szerveren, 17.898 játszott percem van. Régen sokat játszodtam a SeeRPG SAMP szereven. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Bannolva nem voltam, AJ-m az volt. Kép: https://kepkuldes.com/image/Keols2 ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ A szabadidőmből amit a szerven töltök szeretném érdekesebbé tenni , és a megfelelő igazoltatások , ellenőrzések RP szituációival szeretném kerekebbé tenni más playerek játékát. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Megbízható odafigyelő ember vagyok előbb gondolkodok aztán cselekszem.Jól tudok csapatban dolgozni. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Emil vagyok 20 éves Erdélyi, Sportoló vagyok. Hát elég régen elkezdtem már RPG szerveren játszani, sokat játszodtam a haverokkal a SAMP RPG szervereken. Aztán jött egy jó lehetőség hogy a sportolói pályafutásom Budapesten folytathassam, így éltem is a lehetőseggel. Három évet töltöttem Budapesten, ez idő alatt nem jatszodtam semmi szerveren. Aztán hazajöttem Erdélybe, jelenleg itt élek és itt sportolok. Elég sok szabadidőm van és azt a SeeMTA V2 szerverén töltöm el. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Gates Daniel ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos Belvárosi Kórház 1995.02.35. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határellenőrzés, adó csalók, és bejelentetlen cégek kiszűrése , lekapcsolása. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Ha az előttem haladó gépjárművet szeretném igazoltatni , akkor felkapcsolnám a szolgálati járművemen a megkülönböztető jelzést majd megaphone segítségével felszólítanám , hogy húzodjon le az út szélére , állítsa le a gépjármű motorját és várjon a további utasításokra. Ha az előttem levő gépjármű vezetője az utasításaimat követte akkor félre állok én is az út szélén , majd a járművemből kiszállva a félre állított gépjármű vezetője felé venném az irányt. Elkérném az iratait elsősorban és megnézném érvényesek e az iratok. Utána le ellenőrzöm a forgalmi engedély érvényes-e a járműre és minden leírt dolog egyezik-e. Ezek ellenőrzése után megnézném , hogy megtalálható-e a gépjárműben azok az eszközök , tárgyak amelyek kötelezőek , például eü doboz. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Az elvárásokat mindig igyekszem megfelelően elvégezni , megbízható vagyok. Fontos számomra a munkám ami egyben általában a hobbim is. Nem vagyok lefizethető és nem vagyok egy elnéző típus. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A határok ellenőrzése, cégek adózásának / bejelentettségének ellenőrzése, a rendfenntartás San Fierro területén. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Felszólítás után és menekülés esetén. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Gates Daniel vagyok 25 éves,megértő tipus meghallgatom mindenkinek gondját és nem döntök elhamarkodottan.Nagyon szeretek horgászni és a természetbe lenni és szeretek megismerkedni új emberekkel és új dolgokkal.2015-2019-ig elvégeztem a Los Santos rendvédelmi Főiskolát sikeresen elvégeztem.Ez volt az életem legjobb napja azon kívül sok kiképzésen voltam. A szüleimről 1990.05.05-én születem 15 éves koromra édes anyám elhunyt sokat sírtam nem tudtam hova tenni ezt a dolgot de idővel megerősödtem ebből az esetből édes apám nevelt 25 éves koromig és ő itt hagyott oda költözött szerelméhez.Abból megerősödtem és ezért szeretnék Nemzeti Adó- Vámhivatal állományába tartozni.! ~