Elutasítva Gary Martinez - Lucii

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bence395

Újonc
2020. 07. 28.
1
0
V4 karakter
Stephen Bradshaw
LV karakter
Gary Martinez
zoldlogo.png

Neved:
< Gary Martinez >

A ban időpontja:
< 2020/07/29 >

A ban időtartama:
< 2020/9/27 >

Neve, aki bannolt:
< Lucii >

A ban oka:
< NonRP, munkajármű magáncélra, nem próbálsz meg átverni >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! A sztori röviden: Nagykerfutár-telephelyen betámadtak minket , és Munkajárművel menekültünk, majd leraktuk a kocsit és autókerbe bementem autót nézni, de mikor bementem nem voltak ott akik betámadtak, mikor kijöttem Lucii egyből elgetelt és számonkért én válaszoltam neki, mondtam h szerintem elég életszerű ha megtámadnak az életemet féltve menekülök akár munkajárművel is, majd azt állították hogy előlük menekültem be interiorba, majd Lucii szerintem belekavarodott, mert sokáig folyt az adminügy és visszaidézett 2 ooc üzenetet tőlem ami egybevéve tényleg "hülyén" jön le de a két üzenet közt eltel 3 perc, Véleményem szerint én nem hazudtam, ts-en akár megbeszélhetnénk a történteket! Nagyon hiányzik a szerver sok ismerősöm játszik és nagyon szeretnék velük rp-zni kikapcsolódni. Előre is köszi a választ! >

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Szia! Először mikor odahoztalak, azt állítottad,hogy bemenekültél az Autókereskedésbe, majd mikor elkezdődött az adminügy[Mikor odaértek a többiek] akkor már azt írtad, hogy te is kocsikat nézegetni mentél be, erről küldtem el OOC a logot is, nagyon úgy érzem hogy ez az átverésre ment, így nincs UB egyelőre.

• Tetszik
Reactions: Itzisaac
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.