Gary Arbour -->Kenny Orson, Hao Cai [Aloevera]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lega

🕊️🌹
Támogató
2019. 08. 11.
391
1 502
LV karakter
Paul Roth
zoldlogo.png

Neved:
< Gary Arbour >

Panaszra tett játékos neve:
< Kenny Orson, Hao Cai >

Panasz oka:
< Folyamatos lövöldözés, SK, irreális karakteralkotás >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< Megjegyzésben kifejtem >

Megjegyzés:

< Folyamatos lövöldözés - Naponta többször lövöldöznek, direkt körözött kocsikkal cirkálnak a városban. Többször, több admin szólt rájuk,
[ADMIN] Copy: (( Na akkor szeretném mondani hogy a héten ne legyen több dara ami ehhez a házhoz ))
[ADMIN] Copy: (( köthető ))
de ennek ellenére ugyan úgy folytatják.
SK - Nincs mit ragozni, fele társaság a CP-ben halt meg. LINK | LINK
Irreális karakteralkotás - Erről is több adminnal beszélgettünk, de továbbra is civilként, kisebb arzenállal, hasonló ( LINK ) rádiózásokra egy 2-4 fős felmentősereg siet, körülményeket kicsit sem ismerve 5-10 rendvédelmisre, legtöbbször meghalni.
Még pár érdekes videó, ami a társasághoz köthető.
LINK |LINK

>

karo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
1 153
V4 karakter
zytu raksata
LV karakter
hank linser
Cső! Továbbítom a válaszaikat mivel kivannak rakva fórumról.

Kenny:
Szia! Nem tudom miért raktál rám PK-t, a bizonyítékok között semmi nincs rólam, "naponta többszöri lövöldözés": nem hiszem, hogy sokat lövöldöztem volna az elmúlt pár napban, szerintem 2 napja most nyúltam először fegyverhez. "körözött kocsikkal járkálnak": tudtommal nem volt körözött a kocsim, viszont fél órája megtudtam, hogy lett rárakva egy körözés, viszont az indokot és az időpontot nem tudtam kideríteni mivel elhajtottak a helyszínről, akik félre állítottak. "többször admin szólt rájuk": rám senki nem szólt.

Hao:
Cső! A a pastebines link amit csatoltál, az az ügy már le lett rendezve ha jól emlékszem Copy által. Az SK-s videó amiben sörétessel ránk futsz, ahhoz annyit fűznék, hogy én lőni akkor kezdtem amikor te már célozni kezdtél a puskáddal. A másik klipben pedig egyértelmű, hogy egy sörétes puskás ember lőtt rá CP-re, ő keze által halt meg néhány SWAT-os. (Az én szemszögemből a dolog: (https://streamable.com/sd68nf) Úgy érzem, hogy Amir házánál az elmúlt napokban nem lövöldöztünk sokszor, maximum egyszer az elmúlt 4-5 napban. Hogyha a kőrözött járműves része érint engem a panaszkönyvnek, akkor arról szeretnék látni valamilyen bizonyítékot. Véleményem szerint az SK-s lövöldözésben nem csak a mi felünk követett el szabálysértést, nem tudom ez mennyire szabályos: (https://streamable.com/mr5la8) Lőni kezdtem mikor futkározni kellett, viszont a hullák collisionje miatt nem tudott merre menni. Ezután kiment a CP-ből.

Pár érdekes videó:
https://streamable.com/gms2kv
https://streamable.com/h3htom

Lega

🕊️🌹
Támogató
2019. 08. 11.
391
1 502
LV karakter
Paul Roth
Pontokba szedve fogok reflektálni.

Nem tudom miért raktál rám PK-t
Te is ott voltál, mikor ki lett jelentve, hogy nem lövöldözhettek. Nem hiszem, hogy nem tudtál róla, elvégre egy rádiófrekvencián vagytok, egy "PD" szóra már hadrendbe álltok, kétlem, hogy OOC nem adtátok tovább egymásnak az infót.
"körözött kocsikkal járkálnak"
Általánosítottam. Nem egyszer fordult elő ( pl. tegnap ), hogy tudtátok, hogy van a kocsin körözés, mert többször üldözőbe vettem/ünk titeket, mégis tovább használtátok. Egyértelmű a szándék.
A a pastebines link amit csatoltál, az az ügy már le lett rendezve ha jól emlékszem Copy által
Ez így igaz, csak érdekességképp raktam be.

Az SK-s videó amiben sörétessel ránk futsz
Erre senki sem mondta, hogy SK.
egy sörétes puskás ember lőtt rá CP-re
Ez valószínűleg az ő sara, az illetékes admin gondolom vissza fogja nézni killogból.
Úgy érzem, hogy Amir házánál az elmúlt napokban nem lövöldöztünk sokszor, maximum egyszer az elmúlt 4-5 napban
A legrégebbi, általam csatolt videó is tegnapi, reggel 10-11 óra körül.

Ehhez speciel nincs közöm, de igazából amit beküldtem linket, haverod szinte ugyan ezt csinálta.

karo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
1 153
V4 karakter
zytu raksata
LV karakter
hank linser
Kenny:
"Általánosítottam. Nem egyszer fordult elő ( pl. tegnap ), hogy tudtátok, hogy van a kocsin körözés, mert többször üldözőbe vettem/ünk titeket, mégis tovább használtátok. Egyértelmű a szándék."

Ha már PK-t írsz, akkor ne nekem kelljen kitalálnom, hogy mi vonatkozik rám meg mi nem, nem hiszem hogy itt kellene általánosítani.
Ha kérhetem, szedd össze, hogy kit mi érint, milyen vádakkal kell szembenéznünk.

Krikszti

overseas
2019. 01. 10.
1 218
10 934
V4 karakter
noah galan
LV karakter
gualtiero maravilla
@Unu válasz:
https://streamable.com/vytjlp
Mikor megnyomtam az F betűt, akkor éppen váltás animáció ment végbe, emiatt sikerült kibuggolnom a járműből, de ahogy látható, semmi előnyre nem tettem szert, még a bokorban is megakadtam. Egyébként meg az akaratos kibuggoltatás, már nagyon sok ideje kilett javítva. https://i.imgur.com/A3gbafT.png (amúgy meg a PK nem erről szól)

én válaszom:
A PKban feltűntett videónál haltam meg én is, ezért írok ide. Igazából én csak egy véleményt mondok. Szerintem részben azért is lett mindenki általánosítva a PKban, mivel véleményem szerint, ilyen hozzáállással nem való nektek a szerver. Egy RP szerveren vagyunk továbbra is, nem értem, hogy miért csak a lövöldözés vonz titeket.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: styliste és aKodi

Lega

🕊️🌹
Támogató
2019. 08. 11.
391
1 502
LV karakter
Paul Roth
https:confused:/streamable.com/h3htom
Egyik részletben az látszik, hogy neked se megyek, mégis kifordulsz, másikban meg érdekesen pattog a packer. Nálam ez egyáltalán nem így nézett ki, részemről itt lag történt.

Egy példát mondtam csak, de ha ennyire név szerint kérdezed, akkor a BESALITO rendszámű kocsi tulajára gondoltam, akit a tegnap délelőtti órákban legalább háromszor vettem üldözőbe.

karo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
1 153
V4 karakter
zytu raksata
LV karakter
hank linser
"Egy példát mondtam csak, de ha ennyire név szerint kérdezed, akkor a BESALITO rendszámű kocsi tulajára gondoltam, akit a tegnap délelőtti órákban legalább háromszor vettem üldözőbe."

Arif:
Cső, nos arról én nem tehetek hogy letudtalak rázni. Amikor vontattam be a kocsim és utánfutót akartam bérelni akkor láttam hogy befordulsz. Ott már tudtam hogy gáz van és a menekülés volt a legjobb opció. Nem akartam se 5 órát ülni se 65k-s csekket. Lövöldözés része: Amikor kijöttem akkor a cp be ragadtam, nem tudtam se elfutni semmi, és így gondoltam arra hogy inkább visszajövök.

Hao:
Hogyha az SK-s rész másra irányult, az üldöztetéses pedig egy negyedik személyre, akkor a panaszkönyvet miért ketten kaptuk? Fel tudnád sorolni légyszíves személyenként a vádakat? Nekem még mindig nem tiszta, hogy én miért szerepelek pontosan.

Lega

🕊️🌹
Támogató
2019. 08. 11.
391
1 502
LV karakter
Paul Roth
Cső, nos arról én nem tehetek hogy letudtalak rázni.
Senki se mondta, hogy ezzel van probléma, nagyon félreértelmeztek. Azzal van a gond, ( amit amúgy te is kb. elismerted ) hogy tisztában voltál vele, hogy körözött az autód, de csak azért is azzal akarsz farmozni. Na egy ilyen szituációt nem tudnék elképzelni :D
akkor a panaszkönyvet miért ketten kaptuk?
Ti ketten lövöldöztetek ma, annak ellenére, hogy rátok lett szólva. Igen, biztos Kenny is tudott róla, hogy Copy szólt nektek, nem hiszem el, hogy nem adtátok tovább. Ezzel így kb. az admin szavát vettétek semmibe.

• Tetszik
Reactions: styliste

aloevera

ngz
2019. 04. 22.
616
3 864
Budapest
V4 karakter
Kyle Hoover
LV karakter
Ramon Hurley
Hao_Cai örökös kitiltást kapott a szerverről.

A panasz részben jogos!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.