Elutasítva Garrix Daniel-Suti

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Daniel Goda

Újonc
2019. 05. 20.
9
0
LV karakter
Daniel Garrix
zoldlogo.png

Neved:
< Garrix Daniel >

A ban időpontja:
< 2020-06-16 17:25:45 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Suti >

A ban oka:
< RP tagadás,Súlyos UCP >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nagyon sajnálom amit tettem nagyon megbántam evvel szeretném kezdeni,és nagyon sajnálom amit tettem.És nagyon is jól tudom,hogy nem ez volt az első de egyet tudok igérni,hogy az utolsó az bisztos nagyon megbántam amit tettem és régebb is amiket tettem nagyon sajnálom hihetetlen ,hogy milyen fejetlenségeket tettem összegoglalva nagyon buta voltam vissza nézve de ugy érzem,hogy az utolsó 1 évet nézve azóta nagyon sokat változtam.Én nagyon jól tudom ,hogy ez volt az utolsó csepp a pohárba és azt is tudom ,hogy megérdemeltem meg mindennek meg volt az oka miket miért kaptam de sose fogom feladni mert örök életembe SEE MTA játékos leszek/vagyok.Én nagyon szerettem játszani meg rp-ni a haverokkal,meg vagyont farmolni,mert tudtam hogy Irl is fel tudom használni és sokszor be vált a való életben is sok tapasztalatot szereztem és még szeretném gyarapitani az rp-et.Én ugy érzem és ki merem jelenteni hogy 2017 óta sok viz le folyt, és én azóta játszok.Nagyon szeretnék fent lenni ujból a szeron és tényleg bármit is megtennék cserébe csak ujból a haverokkal csapassuk és persze a szabályok betartásával ,mert nagyon be szeretném tartani nem szeretnék többet ilyen helyzetbe kerülni de ezt csak is egy legesleg utolsó eséllyel tudnám bebizonyitani és ezt tudom,hogy nehéz kapni és megérdemelni de igérem,hogy több soha nem fog eléfordulni.Remélem sikerült a bizottság tetszését buzditani,hogy tényleg megérdemlek egy legutolsó esélyt kapni amit nagyon hálásan elfogadnám és élnék az utolsó eséllyel.És nagyon sajnálom ,hogy ilyen hosszura sikeredett de rémelem ,hogy a kedves bizottság rá tapint a lényegre és nem lessz unalmas és merem garantálni,hogy többet nem lessz baj velem és esküszök az életemre evvel be is fejezném.Nagyon szép és nyugodalmas szép éjszakát szeretnék kivánni mindenkinek aki elolvasta. >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.