Garázs

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Szép jó napot estét reggelt mindenkinek aki olvassa.Nem rég óta játszom a szerveren, viszont egy dolog mostanában szemet szúrt nekem.Az pedig a garázsoknak a mérete.Bejártam a kis-közepes-nagy garázsokat.Az elosztás nagyon aránytalan.
A kis garázs ugye 400.000 $, ezért kapunk egy kis kockát amibe bele lehet sajtolni 2 autót.
Közepes garázs 600.000 $, ezért a pénzért közel ugyanazt a teret kapjuk, csak kis emelkedés nélkül,viszont cserébe vak sötétséget.
A nagy garázs az 1.000.000 $, ezért a pénzért kapunk egy hatalmas rakterek amibe 10 20 autó is elfér.
Remélem érződik a probléma a méretek között. A közepes garázsnak kellene egy kicsit világosabb környezetet adni, mert úgy néz ki mind egy 20. századi parasztház pincéje, illetve picit nagyobb teret is kaphatnánk ezért a pénzért,mivel így a közepes garázs elég értelmét veszti.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Jó ötlet, szerintem az emberek többsége ha garázst akar, a legnagyobbra gyűjt és ez lehet rá indok.

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Igen, érződik valamilyen szinten az aránytalanság, bár szerintem nincs hatalmas jelentősége. Megoldás lehetne mondjuk V3-ról áthozni az egyedi garázsokat, de abban a bugok, meg minden ilyesmi... hagyjuk is inkább. Ha az autókra van pénz, akkor egy nagy garázsra is telik.

HugoAlvaro

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
227
149
V4 karakter
Hugo Alvaro
LV karakter
Hugo De Alvaro
V2 karakter
Hugo De Alvaro
@Vé Ügynök mellett állok, ha van a szerveren arra lehetőség hogy méregdrága kocsira van pénz, akkor van nagy garázsra is. az ötlet nem rossz, de nem hiszem hogy létfontosságú dolog lenne ez.

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Nem muszáj méregdrága autókra gondolni, de szerintem érdemes már akkor belefektetni egy garázsba, amikor körvonalazódik az ember fejében a gondolat, miszerint mennyi autóra is van szüksége / mennyit akar. Ezek alapján kell eldönteni, hogy mekkora garázs kell valakinek. 5 vagy annál több autó felett pedig igen is szükséges a nagy garázs.​

• Tetszik
Reactions: kyshuka és Ernő

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 568
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Mi igazából kezdetben hárman vettünk egy nagy garázst és mindhármunk autói elfértek. Ha egyedül úgyvéled, hogy sokba kerül és nincs elég pénzed, akkor dobjátok össze mondjuk ketten ami van.

Igazából a v3-as kis/közepes garázs talán megoldás lenne

Unc4nny

Újonc
2019. 01. 11.
54
94
23
V4 karakter
Lisa_Hayden
LV karakter
Lisa_Parker
Nem muszáj méregdrága autókra gondolni, de szerintem érdemes már akkor belefektetni egy garázsba, amikor körvonalazódik az ember fejében a gondolat, miszerint mennyi autóra is van szüksége / mennyit akar. Ezek alapján kell eldönteni, hogy mekkora garázs kell valakinek. 5 vagy annál több autó felett pedig igen is szükséges a nagy garázs.​
Én mint lelkes autógyűjtő 8 autóval és 1 robogóval elférek egy közepes garázsban. Az autókat amiket ritkábban használok vagy csak szimplán azért tartom őket mert kedvelem és néha mondjuk kerülök velük egy-egy kört azokkal belülre parkolok és a "napi használós" autó vannak kívül. Nem olyan nagy macera az sem. Igen egy nagy garázs kényelmesebb, de így is meg lehet oldani.

• Tetszik
Reactions: Bobo.

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Egy képet kerhetek?Kíváncsi vagyok hogy fér el 2 nel több autó bugolas nélkül

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 568
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Az érdekes lenne ?
10+ kocsi befèr a közepes garázsba, csak a mozgás nehèzkes, de megoldható.
Szerintem vannak fontosabb dolgok is amikre jobban ráfèrne egy fejlesztès.
Tartózkodom.

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Szerintem te rossz helyre írtál.

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
A közepes garázsba ha te beraksz 10 kocsit, emelem kalapom.Nincs sok kocsim.Most pont 1 van.De a közepes és a kis garázs kb ugyan azt tudja, így a közepes garázsnak nincs értelem, de legalább a modellezése sötét .

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Ezek szerint én kaptam kis garázst közepes helyett.Mindjart mutatom az enyémet

• Vicces
Reactions: Unc4nny
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.