Garázs interior.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Sziasztok!
Szerintem jó lenne ha garázsokba is lehetne egyedi interiort rakni.

Miért?
Véleményem szerintem eléggé jó RP helyszín lehetne egy garázs a megfelelő berendezéssel, ugyanis valljuk be a jelenlegi garázs interiorok nem rejtenek magukban akkor RP lehetőséget. Talán még a nagy garázzsal lehet valamit kezdeni, de ha valakinek nem kell vagy nem tud akkora garázst venni akkor a maradék kettő méretben nem nagyon tud olyan sok mindent csinálni. Persze közepes és kis garázsban is lehet jó RP-ket tolni, ez attól függ, hogy mennyire kreatív az illető de pár eszközzel mondjuk egy székkel, asztallal sokkal több, érdekesebb szituációt lehetne létrehozni.

Fun/Nem garázshoz illő berendezés
Le lehetne korlátozni vagy teljesen új bútorokat, eszközöket berakni a garázs intikhez. Lehetne egészen kicsi, szépség eszközöket is berakni mint például, villáskulcs, szerszámos láda stb.

Másik megoldás
Ez a megoldás egy picit olcsóbb lenne. Át lehetne alakítani a jelenlegi kis/közepes vagy akár még a nagy garázs intitket is. Belerakni pár szépség eszközt mint a fentebb említett szerszámok, pár szék stb.

Én nagyon örülnék ennek az újításnak.

Utoljára szerkesztve:

?????.

Újonc
2020. 07. 04.
40
9
V4 karakter
shai mihümsi
LV karakter
sigkore kobre
V2 karakter
anders love
nem jön be, mert erre nincs szukseg. nem tamogatom!

cheek

Barangoló
Támogató
2020. 05. 12.
146
147
www.instagram.com
V4 karakter
Jeffrey Scott
LV karakter
Jeffrey Scott
V2 karakter
Jamaal Darren
Jo lenne..ott a fent a dobozok helyère ha lehetne rakni legalàbb egy kanapèt vagy valami azt adnàm

• Tetszik
Reactions: ZsombiiLV

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Valóban, nem sok értelmét látom, a garázst csak arra használja mindenki, hogy beparkolja a kocsiját és kész, ha szerelős RP-t szeretnél ott a nagy garázs abban van emelő meg szerszámszekrény meg ilyenek, azokkal lehet, felesleges ezért egy berendezhető garázs szerintem.

tibesz

sziasztok
2019. 03. 02.
760
3 742
LV karakter
Shakur King
Elég, ha a házakat lehet editelni, nem kell a garázst is, elvégre is csak autót tartunk ott.

Sense

Sententiam fert
Támogató
2019. 05. 31.
650
1 431
LV karakter
Prince Bennett
Szerintem be lehet úgy rendezni egy garazsat, hogy több RP szituációt lehessen kihozni belőle. Illetve eléggé hangulatossá lehetne tenni a garazsakat is és nem kell a /placedo - kat használni. (Abból is max 3 lehetséges) Tud hozzáadni az RP-hez, már ha valaki él is ezzel a lehetőséggel és megteheti. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy nem tenne semmit hozzá az RP-hez, igenis tenne szerintem.
Támogatom. :)

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Vortyék párszor megmondták hogy a garázs nem lesz berendezhető, nem sok esélyt látok rá hogy bekerüljön.

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Nem tudtam róla, hogy ilyet mondtak, de ez esetben zárható.

• Tetszik
Reactions: Kattye55
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.