GALILEI Jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ezechiele

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 15.
305
2 600
Budapest
4youpictures.com
V4 karakter
Ben Reichleitner
LV karakter
Ben Reichleitner
V2 karakter
Gilbert Rowe

seemta-gmod.png

GMODJELENTKEZ-S.png

Játékon belül használt nevem:
Ben Reichleitner

Fórumon használt nevem:
GALILEI

Mesélj magadról,minimum 10 mondatban.. Ami számunkra fontos és publikus lehet:
Sallai Krisztián-nak hivnak 17-éves vagyok Budapesten élek jelenleg egy autóbusz cégnél tanulók időnként.
Ez mellet informatikát is tanulók mellete kisebb munkákat végzek itthon az informatika terén.
Jelenleg a sport nem nagyon az erőségem de heti kétszer azért eljárok futni.
Jelenleg az informatikát magántanuló ként végzem így rengeteg szabad időm van.
A legnagyobb hobim az maga a munkám az informatika, rengeteg időt tőltök a gép előtt és várom a következő melót, imádom a kíhivásokat és úgy érzem minden új meló egy újabb kihívás.
Rengetegszer dolgozunk csapatban és közösségben szerintem ezért van a csapatmunka többen többet és nehezebb dolgokat is megtudunk oldani egy pár pozitiv és negatív tulajdonság róllam
Általában rendes vagyok az emberekkel és udvarias,Az első beszélgetésből rá tudok jönni hogy kivel milyen viszont fogunk ápolni (Barátit vagy mást),Vicces vagyok legalább is úgy gondolom magamról rengeteg ember mondta már így gondolom igaz lehet,
Néha egy kicsit türelmetlen vagyok,Nagyon nem szeretem ha valaki valamit eltitkol előttem vagy ha hazudik,Néha egy kicsit ideges szoktam lenni de általában nyugodt vagyok.
Rengeteget foglalkozok fórum fejlesztéssel és egyéb ilyen dolgokkal mint említettem imádom a kihívásokat így mindig szeretek valami újjat tanulni akár egy programozó nyelvet vagy egyéb mást.
Azt szeretném hogy egyszer majd megtanuljam az összes programozó nyelvet és egyéb ilyen dolgot de talán ehhez egy vagy kettő élet is kevés.
Elégé szeretem a Roleplay szervereket mert ott minden fajta lehetőséget kiélhetek amit mondjuk a való életbe soha.

Előző fórum neveim:
Krueger,ramsay,GALILEI

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
2019.01.24 regisztráltam fel viszont júniusban kezdtem el aktívan játszani így (Jelenleg 27746 perccel rendelkezem Ingame) akkor kezdtem el a fórum használatát is (ezen a fórumon) körülbelül 3 éve használok fórumot kisebb megszakításokkal többek között a régi v2 és LV fórumot is aktívan használtam.

Miért válasszunk téged a csapatban?
Én személy szerint elég rég szeretnék már globális moderátor lenni valahol de soha nem sikerült vagy nem volt felvétel vagy a csapat nem volt megfelelő számomra,
egyszer próbálkoztam meg komolyabban körülbelül két éve a SAS-Network fórumán amikor is még nem értettem annyira a fórumnak az elrendezés és a BBC kódolás részéhez viszont ez idő alatt elég sokat fejlődtem, tanultam ezen a téren, és sikerült bele tanulnom az egészbe majd pedig a fórum felépítésébe is így sikerült most fórum segédfejlesztőnek tanulnom, sikerült megérteni a fórum felépitését és minden kisebb dolgot ami hozzá kapcsolodik jó érzés volt hogy már nem csak úgy ülők ott hogy nem tudok róla semmit hanem már úgy hogy valamennyire értek is hozzá.

Miért szeretnél a csapat tagja lenni?
Szeretnék végre egy rendes megfelelő csapatba kerülni ahol megbecsülnek, szeretnék többet tanulni a fórummal kapcsolatban, és egy összetartó csapatot alkotni illetve segíteni a játékosokat fórum kezelésében és használatában vagyis a teljes terén, szeretném azt hogyha valaki segítséget kér tőllem akkor segíthessek is neki és hogy mire végzünk a beszélgetéssel örömmel és úgy váljunk el hogy már nagyjából tudja értelmezni és kezelni a fórumot nyilván nem úgy mint egy profi hanem úgy mint egy kezdő csak egy szintte feljebb.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Naponta kettő/három órát töltők fórum használattal mint hétköznap és hétvégén is és mint iskola időben de nyilván ha sikerül ez a felvétel ez a szám növekedni fog sokkal (Ingame aktivitásom:nyólc/tíz óra).

Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen rendelkezem TeamSpeak 3-al és mikrofonnal is, referenciáim sajnos nincs sok mondhatjuk ezen a téren egy sincs a globális moderátorral kapcsolatban mással annál inkább.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Hát először is megpróbálnék az összes kérdésére amit nekem szegez arra válaszolni szép bő mondatokban hogy minél jobban meglehessen érteni és hogy máskor is eszébe jusson amikor éppen nem tudja hogy mit, hogyan csináljon fórumon egy kezdő fórumozónak rengeteg mindennel tisztában kell lennie pl:Szabályzat,elrendezés,BBC kód értelmezése és használata, így ezeket mind sorra megpróbálnám elmagyarázni neki akkor is ha az egy/két órát vesz igénybe mire megérti mert ha megérti akkor azt mondom hogy jó munkát végeztem az egy másik kérdés hogy fel is tudja e használni ha éppen egy jelentkezést kellene megírnia akkor anydesk vagy teamviewer segítségével segítenék megírni neki így hamarabb bele tudna tanulni a BBC kód használatába ha látja hogy én is hogy használom, persze a szabályzati pontok betartásával, elmagyaráznám neki hogy milyen szabály pontok vannak és hogy miket feltétlen tudnia, illetve megmutatnám a topicok elrendezési menetét hogy mit jelent a fő topic az altopic és a lezárt topic nagyjából szerintem ennyi lenne.

Hogyan prezentálnál egy kezdő fórumozonak egy teljes tagfelvétel menetét?
Előszöris beregisztráltatnám fórumra majd pedig ha ez megvan vagy már megvolt megmutatnám neki a kellő topicot leellenőzizném hogy biztos nyitva van-e (Ez most a rendőrségnek a topica lesz)a felvétel majd pedig mondanám neki hogy olvassa el a "Jelentkezés feltételei" nevezetű topicot ha pedig elolvasta és egyetértett vele mondanám neki hogy menjel bele a"Jelentkezési Formanyomtatvány - MINTA" nevezetű topicba majd pedig olvassa el a kérdéseket és ezt követően másolja ki az alól található BBC kód boxot majd vissza küldeném a "Lakossági részleg" nevezetű altopicba majd pedig hogy kattintson jobb felül az új téma indítás gombra és a nagyobb szöveg boxba illessze be a BBC kódot amit az előbb kimásolt ezt követően adja meg a címnek a nevét és mellé azt hogy "Jelentkezése a rendőrség köreibe" majd pedig a nagyobb szöveg boxban láthatja a beillesztett kimásolt szöveget ott pedig rublikákat ahol a "válasz" szöveg van bent azt törölje ki és a saját válaszát írja be majd pedig ha mindent megfelelően töltött ki és át is olvasta, akkor kattintson alól a kék "ÚJ TÉMA" szövegre ezzel a jelentkezését hozzáadta a többihez és bírálás alatt van majd pedig folyamatosan nézze a jelentkezését hogy írtak-e alá tagok vagy esetleg a frakció vezetése a döntéről majd pedig ha igen akkor látni fogja hogy sikerül-e vagy nem ha igen akkor egy teamspeak meghallgatáson fog részt venni majd ahol kérdésekre kell válaszolnia a téma megnyitása előtt és utánna is érdemes elolvasni többször is a frakció szabályzat,rádiózás stb nevezetű topicokat ha pedig a teamspeak meghallgatáson is sikeresen teljesített akkor pár formaság után már a frakció tagja is.

Mit gondolsz a csapat munkáról?
A csapat munka egy olyan dolog ami nélkül egy csapat, nem csapat akár egy globális moderátori vagy egy adminisztrátori nem tudna műkődni zavartalanul a csapat munka nélkül együtt többet és nehezebb dolgokat is megtudunk oldalni számíthatunk egymásra bármiben számomra ezt jelenti a csapat munkát.

Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?
Mivel itt a legtöbb az aktivitás és mivel ezen a szerveren töltőm az aktív játszott perceimet így érthető hogy kaptam most a lehetőségen hogy globális moderátor legyek itt a legnagyobb a közösség és az egyéb aktivitás naponta több száz topic nyillik és záródik szóval úgy gondolom itt aztán bőven vagy kihívás és munka.

Ismeretséged a csapaton belül?
Sajnos nem ismerek senki úgy, de ha bekerülnék a csapatba hiszem hogy hamar betudnák illeszkedni a csapatba és hamar barátságot tudnák alapítani.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Endrow69 és dzsoi

Aaron

EX GA5/EX Veterán GMOD
Támogató
2019. 01. 09.
577
337
37
V4 karakter
Aaron Keegan
Hali!
Ha jól látom akkor TS-3 szerverről bannolva vagy még 4 hónapig.
Ez így egy kizáró ok sajnos, nem támogatom.

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 910
4 547
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Szia!

Végig olvastam a lapodat, rengeteg helyesírási hibát vétettél, ami nagyon szúrta a szemem, és kellemetlen is volt így végig olvasni.
Tartalom és külalak szempontjából rendben volt a lapod. Megvitattuk a csapattal, és a többség döntése alapján ez a jelentkezés most
nem sikerült, de ne csüggedj, lesz még alkalom, hogy a csapat tagja lehess.

További szép napot kívánok!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.