Gabriella D Amore SGH Adminsegéd jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tomi72

Újonc
2024. 03. 19.
8
53
18
V4 karakter
Gabriella D Amore
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Tamás vagyok, InGame karakterem neve pedig Gabriella D Amore. Jelenleg 17 éves vagyok, szeptember 5.-én töltöm a tizennyolcadik életévem.
Hány játszott perccel rendelkezel?
63 572 (1 059 óra)
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az SGH Adminsegéd feladata az, hogy olyan ügyeket kezeljen, amikhez nincs szükség játékadmin bírálására, például egy kérdés, útbaigazítás, játékismertetés. Egy kezdő játékos útbaigazítása rengeteget segíthet egy adminnak, ezzel is szeretném támogatni a szervert/adminokat.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Egyrészt segítőkész szeretnék lenni, illetve tudásomat hasznossá tenni, segítve a szervert, és az adminokat is. Szabad időmet is szívesen tölteném ezzel a munkával. Hosszú ideje aktívan játszom a szerveren, és mindig is érdekelt az adminisztrátorok munkája. Most hogy van rá lehetőségem, szívesen csatlakoznék a csapatba!
Miért pont téged válasszunk?
A szerveren rengeteg tapasztalatom van, türelmes vagyok és segítőkész. Az egész játék karrierem során arra törekedtem, hogy mások játékát színesítsem és tegyem jobbá. Könnyen tudok helyesen dönteni. Biztosítani tudom, hogy a munkámat jól fogom végezni, alaposan és pontosan!
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Heti 1800 percet, minimum.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem!
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen, sajnos voltam már. Az első Adminjailem kezdőként kaptam, belátom, tényleg buta nevet adtam a farmnak, nem reálisat.
A második Adminjailem pedig egy IC jailből adódóan keletkezett, amikor egy másik játékos folytonosan megölt, én pedig animba ütöttem, hogy ne üssön tovább, ezt nem tekintem saját hibámnak.

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Természetesen több pozitív tulajdonsággal rendelkezem, mint negatívval, de ez a három a legjellemzőbb rám: Türelmes, barátságos, segítőkész. Roppant türelmes tudok lenni mindenkivel, akármilyen stílusa is legyen. Nagyon könnyen barátkozok, akárkivel egy szóra tudok jutni. Mindig kész vagyok segíteni, szituációtól adódóan, gyorsan tudok dönteni!

- Negatív tulajdonságaimnak ezeket tudnám felsorolni: esetenként csendes, kissé "önzetlen" és hiszékeny. Könnyű barátkozásképességem mellé csatolódik ez a negatív tulajdonság. Sokszor elakad a szavam, ha kínos helyzetbe kerülök. Önzetlenségemet negatív tulajdonságnak szoktam tekinteni, hisz másnak a legjobbat akarom, viszont magamat figyelmen kívűl hagyom. Hiszékenységem pedig csupán az egyetem miatt van, ahol mindenkit "okosabbnak" tekintek.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Ha alkalmas leszek az SGH AS szerepre, akkor természetesen szeretnék adminisztrátor lenni a szerveren, ezzel bővítve a csapatot. Hogy miért pontosan nehéz elmondani, régóta izgat a dolog, sokszor gondoltam arra, hogy milyen lenne, ha én is tudnék dönteni, lenne beleszólásom.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Legelső sorban a komolyságra helyezném a hangsúlyt, és arra, hogy ez valójában olyan mint a második élete. Továbbá ismertetném a pontos szabályokat, amit egy kezdő játékosnak tudnia kell, mint például a /me és a /do parancsok. A karaktere kreativitását és egyediségét pontosítanám felé, mert ez mind a kezdő játékostól függ. Végül ismertetném a szerveren lévő fontos helyeket, mint például a városháza. Számomra a frakciók is fontos elemei a szervernek, ezért semmiféleképp sem hagynám ki ezt a pontot.​

Utoljára szerkesztve:

marcy.

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 239
18 037
V4 karakter
Aristide Nease.
Szia! Nagyon sajnáljuk, azonban a jelentkezési lapod nem nyerte el tetszésünket. Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

• Szomorú
Reactions: Tomi72 és Repalzuu
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.