- 2022. 03. 10.
- 34
- 58
- V4 karakter
- cayo.velez
Panasztevő InGame neve:
► Gabriele_Capelli ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Rendvédelem ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nagyjából dióhéjban az egészet elmagyaráznám, a mai napon történt egy üldözés amiből adódóan történt egy lövöldözés abból megmenekültem. Mivel a társaim segítségével egy egységre rálőttek, akkor egy 5mp re kb elvesztett a rendvédelem szervek valamelyes tagjai, és pár perc menekülés után leráztam őket. Utána dokkokban egy tárolóban eldugtam a járművem és azt meg sem közelítettem, és a mai egy buliba elmentem egy másik járművemmel ami szintén a nevemen van. Utána történt egy lövöldözés bulin ahol boxerrel verekedtem teljesen ic ügy alapján, utána viszont egy egység elhaladt mellettünk, bepattantam az audiba amivel pár percre rá meg is állítottak, kiszálltam és lőni kezdtem. Miután sikeresen megöltem őket elmentem a kocsival, visszagetelt Martin és egy hosszas adminügynek néztünk elébe. A továbbiakban egy rendőr azt is állította hogy tudnak rólam mindent ic (logot csatolom). Próbáltam elmagyarázni Martinnak hogy az irataim alapján megtudták volna ki vagyok, mivel a nevemen van a Demon amivel menekültem. Viszont azt nem értettük mi sem és Martin sem hogy egy lövöldözés és üldözés után hogy nem került körözés a járművemre. Ezt tartom NONRPnek mivel utánakérdeztem és frakció társaim is észrevették hogy nem mindig tesznek ki körözést az autóikra. És a rendőrség ic tudta hogy menekültem viszont ellenben nem tettek ki körözést az autómra. Végezetül egy 120perces adminjailben kötöttem ki DM indokkal. Maga a jail jogos lett volna ha indokom nem lett volna. De mivel nem az én hibámból adódóan nem volt körözés a kocsin ezáltal írom a panaszkönyvet. Köszönöm hogy végig olvastad. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Bíráló adminisztrátornak küldöm. ◄
Megjegyzés:
► Válaszod ◄