Gabriele Capelli ---> Rendvédelem

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Gabriele_Capelli

Panaszra tett személy InGame neve:
Rendvédelem

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nagyjából dióhéjban az egészet elmagyaráznám, a mai napon történt egy üldözés amiből adódóan történt egy lövöldözés abból megmenekültem. Mivel a társaim segítségével egy egységre rálőttek, akkor egy 5mp re kb elvesztett a rendvédelem szervek valamelyes tagjai, és pár perc menekülés után leráztam őket. Utána dokkokban egy tárolóban eldugtam a járművem és azt meg sem közelítettem, és a mai egy buliba elmentem egy másik járművemmel ami szintén a nevemen van. Utána történt egy lövöldözés bulin ahol boxerrel verekedtem teljesen ic ügy alapján, utána viszont egy egység elhaladt mellettünk, bepattantam az audiba amivel pár percre rá meg is állítottak, kiszálltam és lőni kezdtem. Miután sikeresen megöltem őket elmentem a kocsival, visszagetelt Martin és egy hosszas adminügynek néztünk elébe. A továbbiakban egy rendőr azt is állította hogy tudnak rólam mindent ic (logot csatolom). Próbáltam elmagyarázni Martinnak hogy az irataim alapján megtudták volna ki vagyok, mivel a nevemen van a Demon amivel menekültem. Viszont azt nem értettük mi sem és Martin sem hogy egy lövöldözés és üldözés után hogy nem került körözés a járművemre. Ezt tartom NONRPnek mivel utánakérdeztem és frakció társaim is észrevették hogy nem mindig tesznek ki körözést az autóikra. És a rendőrség ic tudta hogy menekültem viszont ellenben nem tettek ki körözést az autómra. Végezetül egy 120perces adminjailben kötöttem ki DM indokkal. Maga a jail jogos lett volna ha indokom nem lett volna. De mivel nem az én hibámból adódóan nem volt körözés a kocsin ezáltal írom a panaszkönyvet. Köszönöm hogy végig olvastad.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminisztrátornak küldöm.

Megjegyzés:
Válaszod

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
Hali. Mivel engem lőttél ki és elég velősen részese is voltam az ügynek így leírnám az én gondolataim.

Az autódon (demon) volt körözés, így nincs kit okolnod, hogy hanyag volt vagy bármi más. Mi igazoltatás során nem nézzük meg egyesével az autóid, hogy min és, hogy van a körözés. Kivételek persze vannak, de ezzel nem tudsz mit kezdeni, ez egy adottság nekünk az új verzióval, mint nektek a rampage bar. De egyébként az is simán előfordulhatott volna, hogy nem látták a rendszámod. Attól független, hogy a Demonodon van körözés a nevedre nem kerül ki, mivel lehetséges, hogy nem te vezetted az autót, kölcsön adtad másnak. Mielőtt félreértés lenne most néztem meg a Dodgeot és valóban volt rajta körözés, viszont az Audidon nem, amit mi igazoltatni szerettünk volna.

A kilövést át is rágtuk az ügy során, így erre különösebb hangsúlyt nem akarok fektetni csak pár szóban.
Ameddig mi nem utasítunk arra, hogy tedd hátra a kezeid addig nincsen indokod kilőni egy ilyen helyzetben. Se nem volt nálad látható fegyver, se nem volt körözött az autód, amivel elcsíptünk. Igen, valóban tűnhet unfairnek, hogy nem tudod kideríteni, hogy akkor most a nevedre is tettek körözést vagy sem, de itt megint csak azt tudom felhozni, hogy ti mit kaptatok és mi mit. Nekünk ilyen téren lesz most már előnyünk nektek pedig az előre kitervelt akciók, lövöldözések során.

Nagyjából szerintem mindent leírtam, amit szerettem volna.

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
Hali. Mivel engem lőttél ki és elég velősen részese is voltam az ügynek így leírnám az én gondolataim.

Az autódon (demon) volt körözés, így nincs kit okolnod, hogy hanyag volt vagy bármi más. Mi igazoltatás során nem nézzük meg egyesével az autóid, hogy min és, hogy van a körözés. Kivételek persze vannak, de ezzel nem tudsz mit kezdeni, ez egy adottság nekünk az új verzióval, mint nektek a rampage bar. De egyébként az is simán előfordulhatott volna, hogy nem látták a rendszámod. Attól független, hogy a Demonodon van körözés a nevedre nem kerül ki, mivel lehetséges, hogy nem te vezetted az autót, kölcsön adtad másnak. Mielőtt félreértés lenne most néztem meg a Dodgeot és valóban volt rajta körözés, viszont az Audidon nem, amit mi igazoltatni szerettünk volna.

A kilövést át is rágtuk az ügy során, így erre különösebb hangsúlyt nem akarok fektetni csak pár szóban.
Ameddig mi nem utasítunk arra, hogy tedd hátra a kezeid addig nincsen indokod kilőni egy ilyen helyzetben. Se nem volt nálad látható fegyver, se nem volt körözött az autód, amivel elcsíptünk. Igen, valóban tűnhet unfairnek, hogy nem tudod kideríteni, hogy akkor most a nevedre is tettek körözést vagy sem, de itt megint csak azt tudom felhozni, hogy ti mit kaptatok és mi mit. Nekünk ilyen téren lesz most már előnyünk nektek pedig az előre kitervelt akciók, lövöldözések során.

Nagyjából szerintem mindent leírtam, amit szerettem volna.
Szia, akkor gyorsan válaszolnék is mivel még adminügy alatt nem ezt mondtad/mondtátok. És a továbbiakban a körözött járműről viszont tudtatok volna azonosítani hogy ki vagyok. És a dodge on ha volt körözés akkor ismét a tulaj is megvolt. Lekérdezitek rádión személyi alapján és bumm már ott is van hogy fegyvert rántotok. A képen ott a log amin azt írtátok hogy nincs körözés a kocsin... Edit: Azt még hozzá tenném hogy akkor viszont a jailem jogtalan ha volt a járművemen körözés mivel tudom hogy egy lövöldözésben voltam benne és a többi járművemen keresztül le tudnak nyomozni.

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
És a továbbiakban a körözött járműről viszont tudtatok volna azonosítani hogy ki vagyok
Erre válaszoltam az előző hszemben.
Mi igazoltatás során nem nézzük meg egyesével az autóid, hogy min és, hogy van a körözés.
Amit beküldtél az pedig még az ügy elején volt, és fogalmunk sem volt a körözött kocsidról. Azt is leírtam, hogy kb húsz perce néztem meg a kocsid.

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
Erre válaszoltam az előző hszemben.

Amit beküldtél az pedig még az ügy elején volt, és fogalmunk sem volt a körözött kocsidról. Azt is leírtam, hogy kb húsz perce néztem meg a kocsid.
Rendben, az ügy alatt szóba került az is hogy a priuszom alapján átkutathattatok volna, és ezt teis mondtad hogy simán megtehetétek volna, és eddig nem találkoztam olyannal aki nem nézte volna át a ruházatom. Lehet azzal is védekezni hogy ó ti nem akartátok de ez így van a priuszomról viszont tudtam mivel ic börtönbe kerülésem során azt is elmondták hogy 13 priuszom van. Ami kétséget kizáróan átkutattatok volna lehet feltételezésnek vélitek de ezt ti is tudjátok hogy ha megnézitek a priuszt átkutattok, nagyon sok mindennel lehet már lenyomozni a v4 nek hála. Ezért is mondtam hogy rádióztok akkor ha valaki felismeri a nevem akkor máris kapod az infót.

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
Az a probléma az egész gondolkodásmódoddal, hogy nem látsz bele a mi részünkbe. Amiket itt sorolsz az mind feltételezés. A ruházatátvizsgálás ilyen helyzetben ugyan ajánlott, de közel sem kötelező. Mi mérlegelhetünk minden személynél, hogy szeretnénk átnézni vagy sem. Ha erre támaszkodva játszanád a játékot, akkor nyakra főre lövöldözhetnéd ki az összes téged igazoltatni kívánó egységet. Szép kis világ lenne, legalábbis neked biztos. Remélem sikerült elmagyaráznom.

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
Rendben teljesen értem amit próbálsz elmagyarázni, csak az hogy ha nekem van egy köröztt kocsim onnantól engem lekövetnek. Ez az állás pontom, és válaszolva előre hogy honnan tudom hogy lekövetnek onnan hogy haverom egy raptorral volt ott lőni segíteni és őt bicikliről szedték le hogy körözések vannak rajta.

• Tetszik
Reactions: matyi9999 és PENCZ

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
Nem követnek le, mivel mint a legelső hozzászolásomban is írtam, nem tesznek ki névre körözést, ha nem tudják biztosra, hogy te vezetted az autót. A többi indoklásomat pedig el is tudod olvasni abban a hszben.

Utoljára szerkesztve:

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
A jármű tulajdonosa vagyok engem vonnak felelősségre, ezt a napokban tapasztaltam egy lövöldözésből kialakulóan hogy engem csuktak be hiába mondtam hogy nem én használtam. :/

• Tetszik
Reactions: Racyen

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
Nem ismerem annak az ügynek a körülményeit, de akkor kifejtem jobban.

Az autó kap egy körözést (ha tudják biztosra, hogy te vezetted akkor a nevedre is kapsz), de viszont ha elkapnak másik autóval, vagy bármilyen úton módon és kiderül, hogy a te neveden van az autó és nincsen nálad fegyver vagy bármi egyéb, akkor el kell engedniük, ha mégsem így történik ott van a felülvizsgálatra a lehetőség. Egyértelmű bizonyíték nélkül nem tartóztathatnak le. Az is segít, ha van egy beton szilárd alibid bizonyítékokkal alátámasztva. Ki lehet játszani a rendszert, viszont sokkal nehezebb, mint korábban volt.

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
Amit leirtam lövöldözés után azzal a járművel mentem fegyver nélkül és ígyis megkaptam azt a büntetést amit hivatalos személy gyilkosság ellen kiszabhatnak. 300perc. Edit: log megvan.

• Vicces
Reactions: SetzDich
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.