- https://forum.see-game.com/threads/minta-szerver-unban-kerelem-hasznalta-koetelezo.55/post-69
- Add bookmark
Neved:
Gabriel Greece
A ban időpontja:
2022.01.17
A ban időtartama:
8 év-2030.01.17
Neve, aki bannolt:
Jamie
A ban oka:
OOC kereskedelem
Amiért szeretnéd az unbant:
Szép estét!
Tudom,hogy nagy hibát követtem el és kereskedtem a szerveren ami tilos!
Számomra ez a szerver nagyon fontos volt,rengeteget pp-ztem itt,sajnos egyik nap folyamán a pp-s autómat eladtam mivel haver igérte abbol a pénzből sokat tud kaszinózni,én hittem neki. elbukta az egészet,nagyon rossz kedvem lett mert 20.000FT-omba került az autó,ezért ideges lettem mert pénzem se volt,jött ez a hülye ötlet megprobálok ooc egy autót szerezni,tudom hülye ötlet volt már bánom énis,rengeteg pénzem benne van ebbe a szerverben,illetve rengeteg sok RP élmény,szereztem 3 barátot is akivel mai napig tartom a kapcsolatot és ezt a szervernek köszönhetem!
Egész karácsonyi szünetben hajnalokig játszottunk,fényezömühelyben,millio emlékem van innen a szerverrőr,tudom ez a lehető legnagyobb hiba amit elkövettem! Hiányoznak a barátaim akikkel játszottam,nagyon szeretném folytatni velük a közös rp-t,akármennyi perc Jail-t leülök hogy folytathassam itt az rp-t,természetesen elfogadom ha elutasitjátok,de hatalmas nagy köszönet lenne ha kaphatnék egy UTOLSÓ esélyt! Nagyon nagyon hiányzik ez a szerver,komolyan kellett volna vennem,ha tudnám visszaforditanám,de sajnos már nem lehet,bocsánatot szeretnék kérni mégegyszer! Tiszta szivből sajnálom!