Elutasítva Gaben Cartell---Daniel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gaben Cartell

Újonc
2019. 03. 23.
15
2
V4 karakter
Miguel F Gulliem
LV karakter
Gaben Cartell
V2 karakter
Filippo Colombo
zoldlogo.png

Neved:
< Gaben Cartell >

A ban időpontja:
< 2019/06/03 16:18:37 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Daniel >

A ban oka:
< Szerver minősités >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos sziasztok/szia aki ezt olvassa. Ez a bann 1 évvel ezelőtt volt,amit én már rettenetesen megbántam rettenetesen rossz döntés volt minősitteni. Ugyanitt megszeretném emlitteni,hogy itt a minősités NEM a szerverre,hanem arra a játékosra irányult,aki a szerveren játsztott. Én ezt a szervert sose illettem rossz szavakkal,sőt a kedvenc szervereim közé tartozott és még mindig oda is tartozik. Szerintem Daniel kicsit félreértette és én is nagy felháborodásomban többmódon értelmezhető dolgot irtam le ooc. Ő erre azt hitte,hogy én ezt a szerverre mondom. Ez nem igy volt,én NEM a szervert,hanem azt a játékost minősitettem sajnos. Danieltől és a játékostól is bocsánatot szeretnék kérni. Nagyon megbántam. Sajnos nagy felháborodásomban olyan dolgokkal illettem a játékost ami nem volt szép és megfelelő. Azért szeretnék egy utolsó esélyt kapni ,mivel szerintem már eltelt egy kis idő 1 év több kérelmet is irtam,ebből látszik hogy komolyan gondolom és tényleg szeretnék még 1 esélyt. Továbbá azért is szeretném,mivel szerintem már eléggé érett az rp tudásom és a szerverhez kötődő szabályokat is tudom. Nagyon szeretnék 1 utolsó esélyt kérni. Esetleg megbeszélhetnénk ts-en is a dolgot. Köszönöm szépen aki ezt elolvasta,aki időt szánt rá. Remélem, hogy egy Admin aki majd ezt birálja ő is egyetért,és ad egy utolsó esélyt. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.