- 2024. 09. 28.
- 4
- 2
- LV karakter
- Joseph Saint
I. SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Furgins Joshua Születési helye, ideje: 2000.December 1.Las Venturas Állampolgárság: Amerikai állampolgár Személyi igazolvány száma: 410510LX Vezetői igazolvány száma: Jelenleg sajnos nincs. Fegyverviselési igazolvány száma*: nem rendelkezek ilyennel se sajnos. Lakcím: Las Venturas Grove utca 3. Telefonszám: +38-76-302-7673 E-mail cím: furgins.2000@gmail.com Magasság: 178 Testsúly: 91 Etnikum: Angol nyelv. Nem: Férfi. II. TANULMÁNYOK Legmagasabb iskolai végzettség: [—] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal [—] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal [—] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: VÁLASZ Intézmény neve: Las Venturas High School Végzettség elvégzésének ideje: 2015.09.2.-2020.06.11 Idegennyelv megnevezése*: Japán Megszerzett szint*: Felsőfok. III. MUNKAVISZONY Korábbi munkahely megnevezése: Gold Diggers bánya. Betöltött pozíció: fizikai munkás. Munkaviszony kezdete és vége: 2024.09.10-2024.10.03. Szolgált-e korábban bármely rendvédelmi szervnél: [-] IGEN [-] NEM Szervezet megnevezése: - Munkakör megnevezése: - Eltöltött idő: - IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [-] IGEN [-] NEM Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [-] IGEN [-] NEM Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [-] IGEN [-] NEM Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [-] IGEN [-] NEM Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [-] IGEN [-] NEM Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [-] IGEN [-] NEM V. OOC KÉRDÉSEK Neved, korod: Edmond, 15. Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén: körübelül 1 hónapja. Ezelőtt más szerveren játszottam 4 évig. Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük: Nem volt még részem egyben sem. Mutasd be magad legalább öt, legfeljebb tíz mondatban: Sziasztok, Edmond vagyok, 15 éves életkoromban vagyok jelenleg. 2020.-ben kezdtem az MTA-s karrieremet, első normális szerverem a Hungary Life MTA volt. Ez idő alatt voltam már büntetve a szerveren adminok által, illetve pihenőre is lettem küldve sajnos. Jelenlegi sport amit űzök a kondit mondanám, ezelőtt fociztam de nem túl hosszú pályafutás volt. A nyár közepén kezdtem el kondiba járni, azóta szeretem, és nagy eséllyel szeretni is fogom. Csatolj linket az UCP szankcióidról: https://imgur.com/a/n1TXjcz Csatolj linket az UCP névváltásaidról: https://imgur.com/a/n1TXjcz Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miben különbözik az USA rendvédelme, a magyarországitól: Amerikában sokkal könnyebben veszik a fegyvertartás a rendőrőknél, mig magyarországon nem olyan gyakori. Magyarországon inkább fizikai bántalmazást megakadályozó eszközzel rendelkeznek, illetve egy kis kaliberű pisztollyal. Magyarországon nincs rendszeres golyóálló mellény, illetve taktikai öv hordás. Amerikában kizárólag indokkal állithatnak félre, mig Magyarországban teljesen indokolatlanul megállithatnak, rutin ellenőrzés érvvel. Az amerikai rendőrség többet megtehet, mint egy magyar rendőr. Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miért fontos ismertetni a Miranda-figyelmeztetést: A Miranda jog ismertetése azért fontos, mivel sajnos nem minden előállitott tudja a jogait. Ezzel sokkal könnyebbé tehetjük az esetét a vádlottnak, mivel rengeteg terhet magukra tudnak tenni, a jog nem ismerése állapotban. Ezzel a jognak tisztázásával eltudjuk kerülni a rendvédelmi visszaéléseket. Ha nincsenek megismertetve a vádlottal a jogai, akkor a vallomása nem használható fel a biróságon. Ez a jog erősiti, hogy tisztességes eljárás történjen az adott ügy esetén. Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál: A Sheriff Department egyik tagjaként, egy szigorú, tisztességes karakter alapitanék. Rengeteg apró dolgot figyelnék, és észlelném. Egy olyan ember szeretnék lenni akihez bármikor szivesen fordulnak segitségért, és segitőkész lenne. Teljesen minden nem-mel ugyanúgy bánnék, nem kivételeznék. Nem döntenék helytelenül, célom az, hogy minél jobb Sheriff legyek. Helyesen cselekednék minden szituációban. Fejtsd ki, hogy mi a különbség a feljebbvaló és a felettes között: A felettes az aki közvetlen kapcsolatban áll a személyzettel, felügyeli, és irányatja a személyzetet. A feljebbvaló is hasonló, hiszen nagy fokozattal rendelkezik, viszont nem feltétlenül felelős az adott szóban lévő személyért. |