Froster Lucas, jelentkezése a NAV-ba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rednumber

Újonc
2020. 04. 28.
6
5
V2 karakter
Froster Lucas
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ B. Ádám. ~

[#2] Korod:
~ 13, de lassan 14. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2020.04.28-án kezdtem játszani. 511 percem van. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/KhPeHD0 ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert szeretnék egy számomra még nem teljesen ismert frakció tagja lenni. Érdekel, hogy hogyan és miként működik a játékban egy ilyen szervezet. Eddig csak rendőr voltam, úgyhogy kell egy kis változatosság is. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Lassan 1 év GTA 5 rp tapasztalatom van és meggyőződésem, hogy ennyi idő alatt elegendő tudást szereztem a rendvédelemben amit remélem tudok is itt kamatoztatni. Mert sokat vagyok aktív. (Ez látszik az 1 nap alatti 500 percből is.) Mert mindent megteszek, hogy legalább "jó" szinten tudjak a szervezet tagja lenni. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Egy átlagos 13 kamasz 8. osztályos gyerek vagyok, jah nem.... Igazából a számítástechnikáért élek-halok, de mivel utálom a matematikát és még a karanténban sem sikerül fényes dolgozatot írnom, ezért a közszolgálati technikusnak és logisztikai technikusnak jelentkeztem középiskolában és mind kettőre felvettek volna, de az utóbbi a sorrendben előrébb, ezért szeptemberben vélhetően megkezdtem tanulmányaim, logisztikai szakirányban. Közösségi ember vagyok és hát ez a karanténos dolog eléggé kihat rám. Hiányzik a környezetemből a szokásos nyüzsi és a barátaim.

Ennyi lenne, bocsánat, ha elragadtattam magam. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Froster Lucas ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1993. május 7. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~
Adó-visszaigénylés vagy adó-visszatérítés, a vámadó beszedése, nyilvántartása, végrehajtása, visszatérítése és ellenőrzése, feltéve, ha törvény eltérően nem rendelkezik. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~

- Megkülönböztető fény és hangjelzés felkapcsoljuk.

- Járművezetőt felszólítjuk a félreállásra.

- Igazoltatást jelentjük a rádión.

- Jármű és a rendszám keresése a körözési listán.

- Kiszállunk, majd körültekintően a járműhöz lépünk.

- Napszaknak megfelelő köszönünk, névvel, rendfokozattal és jelvényszámmal bemutatkozunk.

-Informáljuk az igazoltatás miértjéről.

- Személyi, jogosítvány és forgalmi engedély elkérése, ezeknek ellenőrzése. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert feladataimat a lehető legjobban a határidőket betartva teljesítem, esetleges hibáimért felelősségemet elismerem és, ha lehetséges javítom őket. Mert kollégáimat és az állományt bármilyen áron megvédem, a törvényt sértő személyeket pedig intézkedés alá vonom és elfogultság nélkül kiszabom büntetésüket.

Még több tudnivalóért, tekintség meg önéletrajzomat is. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Los Santos és San Fierro egész területe és határai. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az intézkedés alá vont személy háromszori felszólítás után is, ellenállás és vagy ellenszegülés bármilyen módját mutatja. Esetleg sérülést okozó vagy élet kioltására alkalmas eszközt vesz elő, felszólításra nem teszi el vagy használja azt. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ https://imgur.com/a/6oFXiOe ~

Utoljára szerkesztve:

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Szia kicsit keves a jatszott perc de a lapod jol sikerült s latok benned azert potencialt. Segitunk beilleszkedni a szerverre de ahhoz a te akaratod is kell s alázatosságod is. Merj tanulni. Elfogadva. Keress fel egy leadert ts3 szerveren. Randy Henderson- vezérezredes

• Tetszik
Reactions: Rednumber
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.