Friedhelm Winter Jelentkezése a Büntetés Végrehajtáshoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Alfonzz

Újonc
Támogató
2019. 07. 28.
69
303
V4 karakter
Arasaka Hinako
test3.png

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány

A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.

Hogyan neveznek IRL?

〈 Kovács Alfonz 〉

Jelenleg hány éves vagy?

〈 16 〉

Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?

〈 3-4, Hétvégente többet 〉

Hány játszott perced van jelenleg?

〈 19823 perc 〉

Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 Honvédség, Kormány Testőrség 〉

Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 Honvédség: Iskola miatt Testőrség: Már picit unalmas volt és szerettem volna váltani 〉

Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.

〈 Igen, de nem éltem vele illegális életet 〉

Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

https://imgur.com/a/FoCHtgM

Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.

Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

https://imgur.com/a/FoCHtgM

Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.

〈 Legelőször is azért szeretnék csatlakozni mert mindig is vonzott ez a frakció, ezt úgyértem hogy mióta megalakult azóta szeretnék csatlakozni csak eddig nem vettem a bátorságot hogy lapot irjak. Még azért is szeretnék csatlakozni mert hiszem hogy a rendvédelmis múltam picit segit abba hogy csatlakozzak a frakcióba. Hiszem hogy ez a frakció segit majd abban hogy több dolgot megtapasztalhassak ezen a téren. Nagyjából ezért szeretnék csatlakozni. 〉

Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?

〈 Igen, Mindkettővel 〉

A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.

Teljes neve:

〈 Friedhelm Winter 〉

Édesanyja leánykori neve:

〈 Marie Winter 〉

Születési helye és a pontos dátum:

〈 Berlin 1996. 6. 11. 〉

Bejelentett lakcíme:

〈 Los Santos Jefferson Motel 〉

Jelenlegi telefonszáma:

〈 38761120168755 〉

Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):

〈 A nevem Friedhelm Winter, 26 éves. 1994, Június 11.-én születtem Németországban. Születésem után San Fierro-ba költöztünk és ott kezdtem el a tanulmányaimat. A San Fierroi Középiskolába tettem le az érettségim és az után a jogositványt. A családom mindig jól élt sosem volt hiány semmiből. Van egy öcsém és egy hugom akikkel mindig összetartottunk. Az iskola után többféle munkát is kipróbáltom, például Buszsofőr voltam 1 évig majd a Postánál is voltam több mint 1 évig de valahogy mindig meguntam. Egynap megláttam a honvédség hirdetését és csatlakoztam a seregbe. Több mint 2 évig szolgáltam a seregbe, de mikor expedicióra küldtek Afganisztánba ott megsérültem és hazaküldtek. Kb 3 hónapig feküdtem a korházban hogy felépüljek, a testvéreim persze mindig jöttek látogatni és segitettek amikor kellett. Mikor kiengedtek a korházból nem engedtek vissza a seregbe a sérülésem miatt ezért új munkát kellett keresnem. Megláttam az álláshirdetések közt hogy a kormány testőröket keres, el is mentem hogy kipróbáljam magam ezen a téren is. Majd több mint 3 évig ott dolgoztam mig megnem szüntették. Utána munkanélküli lettem, de rengeteg félretett pénzem volt ezért eltudtam magam látni. De szeretnék mostmár új dolgokat kipróbálni és a rendvédelmet segiteni újra. 〉

Százezredes

Barangoló
2019. 01. 13.
145
72
V4 karakter
Dr. Cristobal Billingslay
test3.png
Büntetés-végrehajtás Tisztelt Jelentkező! Ezen üzeneten keresztül értesítem, hogy jelentkezési lapját a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának vezetősége feldolgozta. Tájékoztatom, hogy a lapja elfogadásra került. Kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen keresztül! ((Fórum privát üzenet))
Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Easter Bay Chemicals

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.