Freya M Brassco --> Jens Bergh [Dini]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dynaa

Zöldfülű
Támogató
2020. 02. 08.
217
1 181
V4 karakter
Reyna Keely
LV karakter
Reyna Keely
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Freya M Brassco

Panaszra tett személy InGame neve:
Jens Bergh

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fallfront bind használata lövöldözés közepén

Heló. Aranybank RP volt az esti órákban, untuk a lenti egyhelyben állást, páran felmentünk a tetőre. A panaszra tett fél feljött közben minket megelőzve, kialakult egy tűzharc, amivel nem volt gond. Meghaltam, ezzel szintén nem volt gond, nem is érdekel ez a része. Utána Ő, amíg még folyamatosan ment a lövöldözés, nyomott egy bebindelt fallfront parancsot, ezzel kikerült jópár lövedéket, aztán amikor alkalmasnak látta ezt kinyomta, felállt és lőtt tovább minden egyéb cselekvés nélkül.

Azzal szemben, aki még élt, nem volt fair húzás, mert előnyt generált magának egy puszta bind segítségével, ami régen sem volt megengedett. (természetesen minden RP nélkül.)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminnak továbbítom privátban.

Megjegyzés:
IG írtam reportot közvetlenül az eset után 22:27-kor, azóta eltelt 3/4 óra, nem volt kedvem tovább várni a dologgal és ezért került sor a panaszkönyvre. Köszi a bírálást.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Dynaa

Zöldfülű
Támogató
2020. 02. 08.
217
1 181
V4 karakter
Reyna Keely
LV karakter
Reyna Keely
V2 karakter
-
Hát, a reportomat most zárták, 57 perc után, a szándék az ügy megfelelő időn belüli rendezésére megvolt részemről.
A videót MDC miatt az adminnak küldöm el majd.
Mást nem szeretnék hozzászólni, szép estét.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Várom a videót, illetve ha még bármit szeretnétek hozzáfűzni azt most írjátok le.

• Menő
  • Tetszik
Reactions: Keep. és aricsi

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
505
4 872
21
V4 karakter
Ljubisav Grgurovic
szerintem azért nem nehéz kivágni a chatet a streamablevel. feltöltöd a videót --> edit video --> crop és letudod vágni a kép szélét.

egyébként a fallozás tudtommal nem tiltott, escobar is csinálta tette, elkövette a dolgot lövöldözés közben. meg v3 vége óta a navosok, meg kb mindenki.

EDIT: a videót megkaptam, elég vicces, hogy mdc adatokra hivatkozol, közben halálkor NEM látszik a chat, avagy mdc információt nem tudtál volna leakelni. Humoros cselekedet, az már biztos. @Dynaa

Utoljára szerkesztve:

Escobar

crgyöngye.
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 09.
2 187
4 106
48
V4 karakter
Francesco G Escobar
Sziasztok. Csak azért írok mert többször meg lettem említve, a panaszt nem bírálom el.
Nem gondolnám, hogy befeküdni, leguggolni egy autó / akármilyen fedezék mögé egyenértékű lenne azzal, hogy a téged 2 méterről daráló rendőrök előtt nekiállsz fetrengeni. Hiába nyomod ezt a "ha másnak lehet, akkor nekünk is" szöveget, egyikünk sem csinált ehhez hasonlót a mellékelt videókon.
Viszont mindenesetre megtisztelő, hogy több hónapos visszamentéseket megőriztél rólam. Remélem, hogy a fórum avatarom kinyomtatva, bekeretezve ott van mögötted most is. ✌

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
505
4 872
21
V4 karakter
Ljubisav Grgurovic
a videót nem én őriztem meg, sajna túl sok anyagot kéne megőriznem ha mindent megtartanék, amikor meghalsz. 😎 Én literálisan az engem daráló rendőr elől feküdtem be a helipad mögé, legkevesebb fingom sem volt arról, hogy előttem bárki lenne. Sajna a textúrák a banktetőn elég furák, aztán nem mutatja a neveket úgy ahogy kéne, de még a hitet is felfogja a semmi, de hát ezt te is tudod. De mivel több videó van, ezért valószínűleg az egyiket arra érted, amikor lövés közben falloztam le, az véletlen volt, egyből fel is pattantam és folytattam a szerveren a minőségi szerepjátékot.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
A videókon amiket te csatoltál, illetve a panaszkönyv mellé csatolt bizonyítékokon nem ugyanaz a szituáció, ámbár mégis megpróbáltad egyenértékűvé tenni őket. Nem mindegy az, hogy fedezék mögé fallozol be, vagy amikor folyamatosan röpködnek a golyók a karaktereddel szembe, nyomod be az animációt, ezzel előnyt szerezve. Escobar is kifejtette az álláspontját az üggyel kapcsolatosan, emellett reménykedem benne, hogy valamilyen szinten sikerült felfogni azt, hogy hibáztál, a továbbiakban pedig nem fog előfordulni. Az pedig, hogy azzal próbálod bevédeni magad "Ő is csinálta, tehát nekem is lehet", lejárt lemez.
A remek mutatványodat 2 hónap kitiltással jutalmazom.
A panaszkönyv jogos.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.