Elfogadva Frenklin Saint - Korsi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2022. 10. 27.
13
1
V4 karakter
Thomsom Saint
LV karakter
Frenklin Saint
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Frenklin Saint >

Kitiltás időpontja:
<
2022.11.29. >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Korsi >

A kitiltás indoka:
<
OOC szidás YouTube videóban >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szeretnék újra tagja lenni a szervernek és folytatni azt amit elértem az alatt a rövid idő alatt amíg játszhattam a szerveren, tudom szabályt szegtem és nem mentség de nem tudtam, hogy videó készül éppen rólam miközben rulettezek és pont az kerül a videóba ami nem a legszebb oldalam mutatja játék közben. Hozzáteszem a videót utólag láttam már csak, de addigra már megkaptam a kitiltást a szerverről. Ha tudtam volna, hogy ez is belekerül a videóba akkor biztosan megkértem volna a készítőjét, hogy ezt ne tegye bele a videóba. Viszont az eset óta megkértem, hogy ezt a videót törölje és a másikat is amiben az én karakterem is szerepel utólag már azt is megbántam, hogy ilyen videót készítettünk mert saját szórakozásra még talán akkor amikor csináltuk azt mondom, hogy jó volt de, már úgy látom és gondolom, hogy semmi értelme nem volt és nem is volt se vicces se szórakoztató mint ahogy azt mi akkor gondoltuk. Röviden tömören összefoglalva ezt az esetet még annyit fűznék hozzá, hogy unban fejében jail-t is ülök ha arról van szó, csak had folytathassam a szerveren elkezdett "kis életem". Tisztában vagyok vele, hogy jail-t is kaptam rövid karrierem alatt a szerveren rablás előtti hanyag elő rp miatt azonban ezen is változtatni szeretnék. Hiányzik a szerveren eltöltött idő remélem, hogy kaphatok egy második esélyt, hogy folytathassam a szervert a szabályoknak megfelelően. Köszönöm ha elolvastad! >

Marcus

Modern Verne
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 407
1 381
V4 karakter
Milford Vondrasek
LV karakter
Marcos Deliano
V2 karakter
Milford Vondrasek
Szia,

Keress fel privát üzenet formájában a videóval, vagy a benne történt szidalmazással!

Mehetsz fel!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: rajna
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.