Frenk Josh jelentkezése a Nemzeti Adó-és Vámhivatal-hoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Feri44

Újonc
2023. 06. 11.
28
4
V4 karakter
Frenk Kennedy
LV karakter
Frenk Kennedy
V2 karakter
Frenk Josh
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány

hr_-_forum.png

OOC rész

[#1]
Neved?

< Bényi Ferenc >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)

< Sziasztok engem Ferinek hívnak 17éves vagyok augusztusban leszek 18. Idén végeztem a középsuliba fűtés szerelő szakon. A hobbim a horgászat! Egy kis faluban élek Baranyában. Csendes alkat vagyok ezért nem sokat beszélek. Gyorsan tanulok nem vagyok lusta. Naponta akár 5-6 órát is tudok lenni ha kell. Eddig csak az OMSZ-be voltam frakció tag. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?

< 15605 perc >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!

< >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?

< Nekem mindig tetszett a rendvédelem csak eddig nem mertem jelentkezni sehova de most végre rá vettem magam. Minél több időt szeretnék a frakcióba tölteni. Én egy törzsőrmester ként képzelem magam el. >

[#6] Miért téged válasszunk?

< Segítőkész vagyok, tisztelet tudó, sok időt tudnék a serveren tölteni. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?

< Rendvédelmi frakcióba nem volt de az OMSZ-be voltam ott a távozásom oka az volt hogy volt egy kis kihagyásom és ezért inkább ki léptem onnan >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?

< A határon átkelő személyek ellenőrzése. Tehergépjárművek ellenőrzése. Társszervekkel való együttműködés. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)

< Hétköznap 5-6 órát Hétvégén 4-5 órát >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)

< Érett okos embernek gondolom magam. Oda tudok figyelni rendesen összetudok dolgozni mindenkivel. Viszont csendes visszahúzódó alkat vagyok. Gyorsan tanulok önállóan is jól tudok dolgozni. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?

< Jól tudok csapatban dolgozni. Nagyon fontos a csapat munka mivel ha mindenki csak össze-vissza futkosna abból csak nagyobb baj lenne. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?

< Komoly helyzeteknél szerintem számít a kor de úgy általában nem, mindenki lehet értelmes kortól függetlenül. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1]
Jelentkező teljes neve:

< Frenk Josh >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:

< Seecity, 1998-08-03 >

[#3] Anyja neve:

< Izabella Josh >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!

< >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:

< OMSZ ott próbaidős ápoló voltam költözés miatt távoztam. >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?

< Gyorsan tanulok, segítőkész vagyok, jól dolgozom csapatban. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!

< Határok figyelése. Tehergépjárművek ellenőrzése. Illegális áruk lefoglalása. Adó és pénzügyek kezelése. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?

< Törzsőrmesternek képzelem el magam tovább nagyon nem szeretnék eljutni de ha sikerül akkor nem mondok le róla. >

[#9] Milyen kényszerítő eszközöket használ a Nemzeti Adó-és Vámhivatal?

< Desert Eagle, sokkoló, gumibot, bilincs,MP5, Sörétes,M4,Mesterlövészpuska. >

[#10] Ön szerint mire valók a kényszerítő eszközök?

< Az intézkedés során fellépő akadályok elhárítására, valamint a törvényben meghatározott intézkedés eredményessége érdekében kényszerítő eszköz alkalmazható. Az eljárás alá vont személy felszólítható arra, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön . Abban az esetben, ha ezen felszólításnak nem tesz eleget, vagy ellenszegül vele szemben, az intézkedés eredményességének elérése céljából vele szemben kényszerítő eszköz alkalmazható. >

[#11] Ön hogyan hajtana végre egy igazoltatást?

< Felszólítom megafonon keresztül hogy húzódjon félre és állítsa le a motort, közben már rádión szólok a diszpécsernek hogy megállítom xy járművet ezzel az indokkal. Miután meggyőződtem róla hogy megcsinálta kiszállok oda sétálok. Bemutatkozok neki (nevem, hatóság neve, rendfokozatom, jelvényszámom) és közlöm vele az intézkedés okát és lépéseit. Elkérem az iratait, (jogosítványt, személyit, ha van fuvarlevele meg ADR-t is),le ellenőrzöm az MDC-n keresztül az autót. Ha semmi nincs vele akkor vissza megyek hozzá vissza adom neki az iratait, megnézem a csomagtartót hogy van e benne EÜ készlet, ha nincs akkor kénytelen leszek írni neki egy csekket. Utána tovább engedem. >

[#12] Ön milyen kényszerítő eszközt használna egy passzív/aktív ellenállóval szemben?

< Ha az illető passzív akkor először felszólítom, ha ez nem sikerül akkor paprika sprayt használok. Ha aktív akkor sokkolót ha éles fegyvert használ akkor élesfegyverrel kiabálok felé hogy tegye el, ha nem akkor lábon lövöm. >

[#13] Meséljen magáról (10 összeszedett mondat!)

< Frenk Josh vagyok 25 éves. Seecityben születtem, OMSZ-nél dolgoztam ott eljutottam a próbaidős ápolóig . Jelenleg kamion sofőr ként dolgozom. Hobbim a horgászat. Imádok csapatban dolgozni és akármilyen munkahelyről is legyen szó a csapatmunkát tartom a legfontosabbnak. Új embereket szívesen megismerek és ha úgy is van segítek neki. Jelenleg a legtöbb időmet az állományba való csatlakozás felkészülésére fordítom.

>

• Imádom
Reactions: tamas2004

KDominik

A mi szerződésünk egy életre szól!
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
439
633
Tatabánya
V4 karakter
Paul P Pawlowski
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Frenk Josh!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2023.06.20 18:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Paul P Pawlowski
Vezérezredes

• Imádom
Reactions: Feri44
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.