Fredick Roland Jelentkezése a NAVba!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jojiii

Zöldfülű
2019. 01. 14.
166
123
20
V4 karakter
Roland P Pawlowski
LV karakter
Roland Briff
V2 karakter
Roland P Pawlowski
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Soós Roland ~

[#2] Korod:
~ 15 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2019 április 62490 perc ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~Nem Voltam bannolva pár jailem van https://imgur.com/VQ573p1 ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Ki szeretném ebbe is probálni magam! Voltam már Tüzolto szerelö illegál de még rendvédelmis nem voltam ezért ki szeretném ezt is probálni. Igazábol nagyon terhelhetö vagyok. Nem pár hetekre/napokra tervezek egy frakcioba menni Hanem hoszabb távra Fix&Driveba is 8honapot voltam.~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Sokat tudok aktív lenni napi 5-6 orát~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Rolandnak hívnak 15 éves vagyok Tolnanémedin élek.Sok jó tulajdonságom van amire büszke vagyok de sajnos sok amire nem szóval kezdném első sorban is a pozitív dolgokkal:munkáimat általában nagy aktivitással csinálom,kitartó vagyok és nem utolsó sorban rugalmas is.Viszont amikor nem vagyok büszke az például az hogy lusta vagyok tanulni és felkelni reggelente,minden odaégetek és sűrűn csendes vagyok tehát nem szólalok meg,persze amikor kérdeznek vagy beszélni szeretnének velem akkor igen. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Fredick Roland ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos korház 1999.08.19 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Pénzügyek, Határ ellenörzés, Illegális dolgok kutatása/elkapása ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Kiszállitanám az autobol felmutatnám a jelvényem bemutatkoznák megkérném adja oda az iratait megkérdezném hogy mi a neve átnézném a csomagtatot hogy van e illegális éshogy EÜ van e benne Ha nincs semmi gond akkor tovább engedem. Ha nem áll meg elkezdem üldözni és ha ugy van hivok erösitést ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ nincs~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Kitarto vagyok és lehet engem terhelni! ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro-Bayside, Flint County és Whetstone környéke ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Kizárolag 3 Felszolitás után, Vagy ha ellentkezik Fegyvertelenre nem lövünk ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Los Santosban éltem 20 évig majd. Átköltöztem San fieroba egy kis házba barátnömhöz. Anyám Régen meghalt 15 éve apám él még. Elvégeztem az általános iskolát. Majd Rendvédelmi szakra mentem ahol kitünö tanulo voltam. Most jelenleg 35 éves vagyok. Szeretek biciklizni futni mindenem a sport nem szeretek otthol feküdni. Szeretnék gyerekeket legalább kettöt vigyék tovább a Fredick nevet. ~

Utoljára szerkesztve:

Carter

Az év Globális Moderátora | 2022
2019. 01. 11.
726
575
Kaposvár
sctve.hu
V4 karakter
Rick McKenzie
LV karakter
Nathan Owen
V2 karakter
Rick O'Ruah
Bővítsd a lapodat, ez így egyenlőre elég gyenge illetve az UCP kép se jó.

Carter

Az év Globális Moderátora | 2022
2019. 01. 11.
726
575
Kaposvár
sctve.hu
V4 karakter
Rick McKenzie
LV karakter
Nathan Owen
V2 karakter
Rick O'Ruah
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Fredick Roland!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Rick O'Ruah
Altábornagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.