Elutasítva Fredi Ethan---->Szili(helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 07. 06.
22
11
V4 karakter
schlueber istvan
LV karakter
Fredi Dawidson
V2 karakter
Nincs
zoldlogo.png

Neved:
< Fredi Ethan(helyette irom) >

A ban időpontja:
< 2020/04/09 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Szili(Már nem admin) >

A ban oka:
< Kaszinó DM,Súlyos nonrp >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Na szóval kezdeném a legelejéről szóval Fredi a nevem ez az ügy egy szép áprilisi estén/kora reggelen kezdődött szóval pár barátommal a kaszinó előtt voltunk beszélgettünk és csak chilleltünk reggel 1kor kb egyszer csak megjelent kb 10-15 ember akik az n wordel és további ehhez hasonló szavakkal kezdték illetné a karakteremet ugyan is feketéket rp-ztünk a haverokkal mivel a hatalmas ember fölénybe voltak és látszott hogy nem kedvesek a szándékaik elkezdtünk odébb sétálgatni még el nem értünk a kaszinó mellé a hátsó bejárattól obébb ahol van az a pár bokor itt már nagyon kezdtek idegesek lenni és verekedni akartak ismét a hatalmas ember fölény miatt előhuztam a pisztolyt amivel a szándékom az volt hogy lelöjem a fő embert aki beszólogatott de mivel 10-15 ember volt ott így a hatalmas ijedség után amit a fegyverem váltott ki belőlük mind elkezdett jobbra balra futni a főember elé beszaladt valami csávó és véletlen ő kapta a lövedéket majd megjelent egy rendőr haverokkal bepattantunk a kocsiba majd mivel késő volt és a rendőrök kb 6-10 autóval voltak utánnunk így a víz mellett állva azt gondoltam akkor bele is ugratok majd ki úszunk nos ez után szili ki teleportált és közölte a dolgokat és a fáradtság miatt ugy döntöttem hogy nem érdekel és nem próbálom meg elmagyarázni az ügyet hisz senki nálunk nem gondolta a beszélgetésbe hogy ebből ban lesz szili ezt követően ki rakott és ennyi volt ez az esett több mint 4 hónapja volt ez volt az első bannom kb 10-es szintü voltam vagy 8as és hát akkor kezdtem bele az rp-be az alap szabályokkal tisztába voltam de úgy látszik jobban kellett volna figyelnem már azóta sokkal többet tanultam és szeretném elkezdeni újra a szervert és megtenni mindent hogy ne keverjem magam slamaztikába most hogy már eluntattalak a rohadt hosszú ubmmal így a végére összegeznék mindent szóval beszólogattak a kaszinó előtt a kaszinó mellett lelöttem egy rossz embert majd beleugrattam a vízbe és kb ennyi a story ha megkapnám az ubt garantálnám hogy ez nem fordulna elő többet és megkösszönék egy második esélyt hísz azt mindenki megérdemli.Mint ez előtt is bármekkora jailt leülök az ub fejében(WRITTEN BY:Fredi) >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: marko1337
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.