- 2019. 07. 06.
- 22
- 11
- V4 karakter
- schlueber istvan
- LV karakter
- Fredi Dawidson
- V2 karakter
- Nincs
Neved:
< Fredi Ethan >
A ban időpontja:
< 2019/04/09 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 >
Neve, aki bannolt:
< Szili >
A ban oka:
< Kaszinó DM,Súlyos nonrp >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Helló!Előző elötti ub-ban leirtam mindent amit akartam de az már rég volt szóval leirom megint .Szóval szerintem bele is csapok a lecsóba.Tehát az ügy az volt hogy volt pár csávó beszologattak kaszinó elött és azzel fenyegettek hogy megölnek ezt követöen a karakterem szine miatt elkezdtek rasszista megjegyzésekkel illetni ezt követöen a srác elkezdte ütni a levegőt és mondta hogy verekedjünk mivel voltak vagy 20 an mi meg ketten így a pisztolyhoz nyultam amivel leakartam lőni mind ez sikerült volna ha nem 20an lettek volna az egyik úr beszaladt a célpontom elé ezért sajnos ő kapta a golyót ezt követően bepattantunk a kocsiba amivel elkezdtünk menekülni a rendőrök elől(a gyilkosság kaszinó mellett történt nem előtte nem bent a kaszinóba nem a tetején hanem mellette)a rendőrök 6kocsival voltak és én valami miatt úgy döntöttem hogy a víz ott van mellettem akkor beleugratunk szóval ezután az admin ki teleportált a vízből és mondta hogy volt ellenem ez az ügy hogy én kaszinó dmeltem nem tudtam hogy ebből baj lesz mivel én nem előtte nem bent a kaszinóban nem a tetején gyilkoltam meg a csávót ezért a múltkor az unbanom aláirt mondatot használtam "Ha más csinálja én miért ne csinálhatnám" igen hát ez a fáradtság és a rendőrség folyamatos spammelése miatt volt nem kellett volna ezt irnom de hát megtettem de most össze foglalom az egészet így utoljára súlyos nonrp elfogadom beleugrattam a vízbe nem kellett volna de nem megöletni akartam magam csak máshol kiuszni (nem is haltam meg) kaszinó Dm hát szerintem ez érvénytelen volt már bánom hogy nem próbáltam megbeszélni az ügyet mivel azt hittem nem lesz belőle ban.A válaszod elfogadom és tiszteletben tartóm egy új esélyt megkösszönék,most így nyárra vissza mennénk a spanokkal játszani.És ahogy láthatod te is elég kezdő szintű voltam.Nem lesz több DM. Written by:Michael Ethan >
Utoljára szerkesztve: