- 2019. 08. 07.
- 10
- 16
- V4 karakter
- Gary Lankford
- LV karakter
- Gary Lankford
Neved:
< Katona David(Fredi Dawidson) >
A ban időpontja:
< 2019/11/24 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Norby >
A ban oka:
< Súlyos UCP,Utolsó esély eljátszva >
Amiért szeretnéd az unbant:
<
Haveromnak írom ezt az unban kérelmet mivel banolva van a fórumról.Utánna sem akar irni unbant én nekem kell irnom.
Tehát, egy utolsó utáni esélyt szeretnék kérni neki. Sok embernél láttam már,
és gondoltam megér egy próbát. Nagyon megbánta amit tett,
és figyelek majd rá hogy ne nonozzon és játsszon normálisan.Idézném a seemta facebookot
"Mivel telnek az évek és az emberek változnak ezért adunk mindenkinek lehetőséget, hogy tiszta lappal nyisson. UCP felületen a 2 évnél régebbi kitiltások és az 1 évnél régebbi Jailek eltűnnek."
(a 14 jailjából 13-at 2018-ban kapott ami több mint 1év)Nagyon megkoszonném ha adnál neki egy UB-t mivel már várjuk vissza a szerverre. ❤
Ő szólt az adminnak aki jailba tette hogy nem jailba kell mennie hanem bannra többiek mondták hogy ne szóljon de ő szólt.
Lehet hogy 1-2 hétig még játszhatott volna(Nem leszólás).Mindenkinek vannak kilengései szerintem ez fairebb lenne ha 100+perces jailnél menne vissza banra.
Szerintem nagyon ritka az ember aki 1-2 hónap alatt nem kap egy 60-90percest jailt nem mondom hogy nincs de aki minden nap 5-7órát játszik annál ritka.
Ha meg kaphatná azt az utolsó esélyt akkor mindent megtennénk mindenkivel hogy ne kerüljön szarba
>
Utoljára szerkesztve: