Elutasítva Frederico Halse - Ori

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rota

Újonc
2023. 06. 20.
7
7
LV karakter
Frederico Halse
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Frederico Halse >

Kitiltás időpontja:
<
2023.06.20 17:05 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Ori >

A kitiltás indoka:
<
Más játékos naivságának kihasználása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia! Az eset óta eltelt körülbelül 2hét .Ez idő alatt sikerült átgondolnom a helyzetet és úgy gondolom ,hogy jogos döntést hoztál mivel tény ,hogy nem volt szép dolog tőlem az ,hogy antikból próbáltam hasznot húzni azért mert velem is ugyan ez megtörtént ,hogy így használtak ki. Ezért azt gondoltam ,hogy talán kaphatnék még egy lehetőséget arra ,hogy a szerveren játszhassak. Ez úton is szeretnék bocsánatot kérni mindazért amit a PK-ban jogtalannak találtál ,utólag átgondolva ,csak felindulásból írtam ezt , emellett átgondolva igazából abban az ügyben is egy jogos döntés született. Továbbra is komoly célokkal szeretném folytatni életemet a szerveren ,illetve élvezni azt az időt amelyet a szerveren tudok eltölteni haverokkal. Már hiányoznak a jó kis RP-k. Ebből fakadóan szeretnék egy utolsó lehetőséggel élni, akár egy olyan feltétellel is ,hogy le ülök ennek tudatában egy általad kiszabott Admin jail-t, és hajlandó lennék arra is ,hogy az adott játékosnak visszafizessem az okozott kár többszörösét is. Ha esetlegesen bármi olyan dolog felmerül benned amit feltételként szabhatsz ki ,akkor nyitott vagyok arra is ,hogy TS szerveren megbeszéljük és közös döntésre jussunk. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.