Elutasítva Frederico Halse -- Ori

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rota

Újonc
2023. 06. 20.
7
7
LV karakter
Frederico Halse
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Frederico Halse >

Kitiltás időpontja:
<
2023.06.20 17:05 >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Ori >

A kitiltás indoka:
<
Más játékos naivságának kihasználása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szép napot / estét! Körülbelül 5perce kaptam a kitiltásom, mikor írom a unban kérelmem. Nem haszonszerzés céljából tettem az átverést szimplán velem is meg csinálták ,gondoltam megnéznem milyen. Véleményem szerint a játékos nem volt naiv hiszen 9-es szintű volt és antikkal kereskedett. Eddig egyetlen egy szankcióm sem volt amióta itt játszok és a szerverbe beleöltem 133órát 2 hét alatt amióta kijött a V4 LV ,illetve költöttem a szerverre mert hosszútávra tervezek/terveztem itt játszani. A szabályzat soraiban lévő magyarázat kicsit eltérő egymástól ,mivel 2 pont is erre a szankcióra utaló, Ezen pontok ütik egymást. (Átveréssel kapcsolatos szabályok. (1. pont) , (11. pont)). 1. ben az van megfogalmazva ,hogy a játékos átverhető 50.000$-ig. A 11. pontban pedig leírja azt ,hogy tilos kezdő játékosok naivságát kihasználni ,de mivel ez a játékos elérte a 9-es szintet ezért már nem nevezhető naivnak ,mivel több mint 60 órát eltöltött már a szerveren ,ezért pedig nagy valószínűséggel van már tapasztalata ilyen üzletekben. Másodsorban pedig regisztráció során minden játékosnak kötelessége átolvasni a szabályzatot ,ahol pedig tisztán meg van fogalmazva az ,hogy egy bizonyos összegig és bizonyos illemszabályok között az átverés engedélyezett. Egy esetleges unbant követően megígérem azt ,hogy ilyen dolgokat nem követek el.

Köszönettel: Frederico Halse (Rota)
2023.06.20
>

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 093
6 871
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Martin Beaumont
c85503c5070afd91c3bceb2cb96199fc.png

Neked tizenhárom ezer dollárt ért meg a becsületed, leírtam a játékban is, hogy nem ebből kell keresni a pénzt, amire annyit tudtál írni, hogy a karaktered kapzsi, és hogy pont tizenhárom ezer a motor szerelése. Szerintem nyugodtan kimondhatom, hogy ezt el lehet felejteni.

• Tetszik
Reactions: LucasLV és step.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.