- 2024. 07. 21.
- 8
- 1
- LV karakter
- Frederick Jhonson
Teljes neve:
- Frederick Jhonson -
Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Férfi
[—] Nő
[—] Egyéb
Születési hely, idő:
- Las Venturas, 1997.11.07 -
Bejelentett lakcím:
- Las Venturas, Hotel 127 -
Telefonszám:
- +38-76-305-8327 -
Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Azért szeretnék cégnél dolgozni mert szeretnék egy jó közösségbe tartozni illetve szeretem az autokat és szeretnék pénzt keresni, -
Miért pont önt válasszuk?
- Gyorsan alkalmazkodom a csapathoz, megbízható és kitartó vagyok, emellett gyorsan tanulok. A munkámat a gyorsaság és a pontosság jellemzi, ezeket a dolgokat követem a feladatok elvégzésekor is -
Hol talált cégünk hirdetésére?
- A városban egy hirdető táblán láttam hogy lehet jelentkezni. -
Korábbi munka helye, feladatköre:
- --- -
Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[—] Felmondás
[—] Kirúgás
Kirúgásának okát fejtse ki:
- Válasz -
Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Frederick Jhonson
Kelt: 2024.11.10
Frederick Jhonson
Kelt: 2024.11.10
- Out Of Character -
Neved, ahogy szólíthatunk:
- Ferenczi Soma -
Betöltött életkorod:
- 21 -
Jelenlegi játszott perced:
- 7191 -
Korábbi frakcióid:
- ---- -
Korábbi frakcióid távozásának oka:
- --- -
Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- 4 évet játszottam mtan Fine mta illetve Fly mtan is és utána mentem 2 évet a gta 5 be és most erre a szerora jöttem kb 3-4 hete -
Terveid a frakcióban:
- Hát a tervem az hogy én legyek a legaktivabb tag illetve az hogy egy jó közösségbe tartozak -
Miért válasszunk téged?
- Gyorsan alkalmazkodom a csapathoz, megbízható és kitartó vagyok, emellett gyorsan tanulok. A munkámat a gyorsaság és a pontosság jellemzi, ezeket a dolgokat követem a feladatok elvégzésekor is -
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- Hétvégén.: 5-7 órát Hétkőznap.: 4 órát -
Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- Jail/kitiltás/ban -
Account ID-d:
- 35202 -
Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
-
Ferenczi Somának hívnak 20 éves 2022 be megszereztem a cukrász szakmát de jelenleg nem abba dolgozom hanem állatgondozó ként
4 éve rp zek mtan illetve 2 évet rp-em GTA 5 rp ahol rendőr voltam a kedvenc elfoglaltságom az hogy játsszák seemtan illetve focit szoktam nézni régebben wls en voltam tűzoltó főnök de előtte nagyon sokat játszottam fly mtan illetve fine MTA vagy most hirtelen nem jut eszembe a neve de az a lényeg hogy szeretek játszani csapatjátékos vagyok szeretek barátkozni. 3-4 hete kezdtem újra a seemtat haverokkal és most hogy láttam hogy lehet jelentkezni ide és ezzel a lehetőséggel élnék is ha megadjátok.
-