Frederick G Escobar jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Frederick

szentiváni
2019. 04. 11.
178
622
21
Pilisszentiván
V4 karakter
Frederick G Escobar
LV karakter
Frederick G Escobar
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Lacinak hívnak,17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 110.657 >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok alapabb szintű segítése,a szerver lényegének elmagyarázása, akár bemutatása .Illetve az adminok munkájának a segítése/könnyítése, esetlegesen RP oktatása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek segíteni az embereknek, igaz IDG nem voltam még sokszor,de amikor az voltam, örültem ha tudtam segíteni egy-egy játékosnak, illetve érzek magamban elég potenciált az SGH/admin feladatok elvégzésére. A későbbiekben a célom ezzel az lenne, hogy admin is lehessek akár. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Eléggé jó a problémamegoldó képességem,illetve kommunikatív,és segítőkész is vagyok-mellesleg a helyesírásom is elég jó, Valamint a szerveren is viszonylag sokat töltök. Úgy gondolom, hogy ezen tulajdonságaim révén megtudnám állni a helyemet SGH-ként,majd akár a későbbiekben adminként is. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A szerveren általában 7-8 órát fent szoktam tölteni,mivel frakcióban jelenleg nem vagyok, így ezt szinte teljes egészében az SGH feladatok elvégzésére tudnám fordítani. A kora délelőtti, és késő esti órákban szinte mindig elérhető vagyok, de sokszor délután-napközbe is fent vagyok a szerveren. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/dv4NaAU >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/R0eFczS >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Úgy gondolom,hogy kedves,segítőkész,illetve határozott vagyok. Néha megesik ,hogy könnyen fel lehet idegesíteni engem-és hamar felkapom a vizet.(Ezen próbálok javítani,és sikerült is eléggé sokat az elmúlt időben.) Az is elő szokott fordulni,hogy hamar elfelejtek valamit, olykor túlságosan is segítőkész/jószívű vagyok(Megesik, hogy annak is segítek aki azt nem feltétlen érdemli meg.)-Természetesen a játékosoknak segítek minden esetben. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen,nem titkolt célom ezzel az SGH jelentkezéssel,hogy a későbbiekben mindenképp szeretnék admin lenni. Alapvetően már egy ideje tervezem,hogy jelentkezek SGH-nak,de csak most jutottam el oda,hogy meg is írjam a jelentkezési lapot. Szeretek segíteni az embereknek,megfordultam már jó pár frakcióban,és úgy gondolom,hogy itt az ideje annak,hogy akár SGH, akár adminként is kipróbáljam magamat, és adminként jóval többet tudnék segíteni mind a playereknek,mind a többi admin-nak a szerveren. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is elmagyaráznám neki,hogy ez egy Roleplay-Szerepjáték szerver,mely IRL-re(Valóságra) épül,és hasonlóan is kell viselkedni mint ott,szóval nem ugrálgathat le 100 méteres házak tetejéről. Viszont itt akár lehet belőle autószerelő,rendőr,maffiafőnök,bandavezér,szinte akárki. Természetesen amennyiben érez magában hozzá elég ambíciót. Ezek után azt is elmagyaráznám neki,hogy a szerveren vannak szabályok,melyeket mindenképp el kell olvasni,és betartani,mivel a szabályok nem tudása nem mentesítheti őt az esetleges szankció(k) alól. Ezek után azt mondanám el neki,hogy vannak parancsot,melyek könnyebbé tehetik a szerveren a játékát(És hát ezeknek a használata is nagy részben kötelező), ilyen pl. a /do,mely a látható cselkevéseket"mutatja",és ennek vannak a fajtái,/placedo(Melynek fix helye van,és a földön látszódik)illetve a /dolow(Mely nem látható annyira távolra,mint a rendes.) Illetve van a /me is,mely a láthatatlan cselekvéseket mutatja,ennek is vannak fajtái. /melow(Mely ugyanúgy mint a dolow,nem látható annyira távolra.),illetve a /ame (Mellyel tulajdonságokat lehet leírni. Pl. Frederick egy 185 cm magas,szőke hajú átlagos testalkatú férfi.)
Miután ezeket elmagyaráztam neki,és meg is értette,folytatnám azzal,hogy a Városházán tud munkát felvenni,illetve a papírjait kiváltani/meghosszabbítani. Amint ezzel végzett ajánlanám neki a jogosítvány mielőbbi megszerzését,mivel ha enélkül vezet komoly bírságot kaphat. Ha ezekkel végeztünk még a Déli benzinkutat mutatnám meg neki,ahol gyógyszert,ételt,italt,telefont(Melynek segítségével lehet hirdetést feltenni,így akár autót venni.) tud venni. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is köszönök neki,majd megkérdezem,hogy miért szeretné ezt a fixet,mi történt,hogy erre szüksége van,ha küld megfelelő bizonyítékot akkor szólok egy admin-nak,és továbbítom neki a bizonyítékokat,amennyiben nem tud küldeni és mondjuk csak azért kéri,hogy ne kelljen szereltetnie menni,felhívom rá a figyelmét,hogy ezt ne csinálja,mert ezért akár kick-et is kaphat. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Szia! Pontosan milyen okból kifolyólag haltál meg? Esetlegesen lelőttek,vagy elütöttek? Amennyiben úgy érzed,hogy jogtalanul halt halált a karaktered(Valaki le DM-elt téged-Lelőtt,elütött,agyonvert etc...) akkor fordulj egy adminhoz,aki tud segíteni neked.-Én sajnos nem tudok,mivel adminsegéd vagyok. DE ha éhen/szomjan haltál,abban sajnos nem tudunk segíteni,ezekre a későbbiekben jobban figyelj oda,nehogy előforduljanak még egyszer! >>

Utoljára szerkesztve:

Zeus

?Ex V2 GMOD, Ex Yakuza Alleader ?
2019. 01. 10.
226
128
V4 karakter
Kazuo Adachi
Szia, szép tartalmas lap lett. Támogatom és remélem hamarosan közösen dolgozunk.

• Imádom
Reactions: Frederick

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
699
2 466
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Imádom
Reactions: Frederick
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.