[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]
CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< a nevem : Freddie Jhonson >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< 1999.07.05. See City >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Mary Smith >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120149619 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< Nincs regisztrált lakcímem >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Érvényes mindegyik.Személyi ,jogosítvány >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Igen mivel az előző munkahelyem is taxis volt. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< Freddie Jhonson vagyok 20 éves 1999 ben születtem Július 05 én. Németül felső fokuan tudok.Egy erős és maximalista ember vagyok.Próbálok mindent hibátlanul csinálni és végre hajtani. Jól tudok vezetni és tájékozódni is.Sokat szoktam edzeni és erősíteni meg futni. Sokszor szoktam vezetni és kirándulni meg hidratálni.Szokásom a barátaimmal moziba menni és együtt csinálni valamit.Meg rajzolni is tanulok mert nem sikerülnek a képeim sokszor. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< nevem: Csanád >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 13 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 9615 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Mert én már egyszer voltam taxis és tudom hogyan is kell vezetni és útvonalakat rövidíteni. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Teljes mértékben egyet értek. >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< Csanádnak hívnak 13 éves vagyok és Pest megyében lakom. Maximalistának tartom magam. Sokat szoktam kosarazni meg futni is.Szeretem a kihívásokat és a poénokat.Sokat szoktam játszani a szerveren meg kereskedni is.Szeretek versenyezni és focizni is néha.A tévét nem szoktam sokszor nézni. >
[/CENTER]
CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< a nevem : Freddie Jhonson >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< 1999.07.05. See City >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Mary Smith >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120149619 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< Nincs regisztrált lakcímem >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Érvényes mindegyik.Személyi ,jogosítvány >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Igen mivel az előző munkahelyem is taxis volt. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< Freddie Jhonson vagyok 20 éves 1999 ben születtem Július 05 én. Németül felső fokuan tudok.Egy erős és maximalista ember vagyok.Próbálok mindent hibátlanul csinálni és végre hajtani. Jól tudok vezetni és tájékozódni is.Sokat szoktam edzeni és erősíteni meg futni. Sokszor szoktam vezetni és kirándulni meg hidratálni.Szokásom a barátaimmal moziba menni és együtt csinálni valamit.Meg rajzolni is tanulok mert nem sikerülnek a képeim sokszor. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< nevem: Csanád >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 13 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 9615 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Mert én már egyszer voltam taxis és tudom hogyan is kell vezetni és útvonalakat rövidíteni. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Teljes mértékben egyet értek. >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< Csanádnak hívnak 13 éves vagyok és Pest megyében lakom. Maximalistának tartom magam. Sokat szoktam kosarazni meg futni is.Szeretem a kihívásokat és a poénokat.Sokat szoktam játszani a szerveren meg kereskedni is.Szeretek versenyezni és focizni is néha.A tévét nem szoktam sokszor nézni. >
[/CENTER]
Jelentkező aláírása:
Freddie Jhonson
Freddie Jhonson
Utoljára szerkesztve: