Carrier de Mandel Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Freddie Jhonson >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< 1999.05.07 See City >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Mary Smith >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120157253 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< nincs lacímem >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< személyi igazolványal es jogsival >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Igen >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
<
Meg régen amikor kicsi voltam mindig minden nap látam egy taxit .Teltek múltak az idök és keztem idősödni akkor jötem rá,hogy nekem nagyon hozzám ilő ez a munka.Pár ével késöbb megszereztem a jogosítvanyomat és elkeztem ügyeskedni a vezetés során .Pár évig voltam egy kisebb taxi társaságban de mivel én többet akkartam elérni . Mindig vartam egy évig csak egyedül fejlödtem a taxizás nyomán es mindig be akkartam kerülni egy jobb társaságba és egy új jó munka helyre. Most itt van nekem ez a lehetőség és egy új esély. Most épen szüneteltetem a magán taxizásomat és várok egy kicsit vele.>
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Csanád >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 12 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 13125>
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Mert van már tapasztalatom ebben a munkkában >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< igen >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< Csanádnak hívnak Pest megyében lakom 12 éves vagyok .Jelenleg kosarazom a Honvedban verseny szerüen 4 hetente van 2 meccsem.Sokat szoktam sportolni van pár hobbim is:Gitarozom ,ha jó az idő horgászom.A környezetemröl nem tudok sokat mondani mert egy lakó házban lakom.Sokat szoktam a See MTA szerverein jatszani és rpzni akármelyik szerveren.Imadok sokat rpzni és MTA szerén játszani pl:AVRP, SAS NETWORK,HUNGARY LIFE. Ha tehetem mindig csak a taxizásra fogok koncentrálni és hajtani.Néha fordul majd elő ha elmegyek de az is csak ritkán>
ALÁÍRÁS:Freddie Jhonson
Utoljára szerkesztve: