I. SZEMÉLYES ADATOK
Keresztnév: Frattiso
Vezetéknév: De Marko
Telefonszám: +38-76-839-0792
Email cím: FrattisoDeMarko@SeeGame.com
II. PANASZRA TETT OFFICER(EK), PANASZ KIFEJTÉS
Officer(ek) neve: Killian Reed
Officer(ek) jelvényszáma: Sajnos nem tudom
Eset helyszíne: Blueberry
Dátum, idő: 2024.11.30 11:00-tájékan
Panasz kifejtése: Zacis előtti úton történt ott Blueberryben, Belém jött egy Passat a híd után kicsivel, mert szembe sávba jött. A zacistól kikanyarodó biztos úr (Killian Reed) meglátta hogy 2 kerekem kivan törve éppen a seeringre tartottam hogy megismerjem uj munkatársaimat mert tegnap vettek fel, és amúgy is törve volt az autó, erre félreállít az indoka a megállításhoz az volt hogy: a jármű állapota. Elkérte az irataimat, a kérdésem hogy minek az irat, ha a kocsinak van baja? Majd utána mondom hogy a csomiban van a forgalmi kiszállok fejemre tart egy fegyvert, vissza kellett szállnom. Majd utána kikellett szállnom, ennek mi értelme? kivettem a forgalmit lecsekkolta a kocsiban 3 mp alatt, majd utána mondja ez egy csekk lesz. 50.000$ , magyarul a semmire. az irataim rendben voltak éppen tartottam a szerelőhöz és ezt neki is elmondtam, aztmondta hívjak vontatóst. Minek ha 200 méterre itt a szerelő? Tehát csak ennyit akartam mondani, remélem nem csak én látom így ezt a helyzetet, mert ennek a megállításnak, a csekknek semmi de semmi értelme nem volt. ja és miután odaadta a csekket egyből elhúzott, tehát honnan tudhatta hogy hívok e vagy sem vontatóst, ennek sincs sok értelme. Köszönöm ha elolvassák.