Frattiso De Marko panasztétele Killian Reed felé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dado

Újonc
2024. 10. 13.
10
1
LV karakter
Brooklyn Hale

047cd4fe52bfab8af4e703ad46c66b02.png

I. SZEMÉLYES ADATOK

Keresztnév: Frattiso
Vezetéknév: De Marko
Telefonszám: +38-76-839-0792
Email cím: FrattisoDeMarko@SeeGame.com

II. PANASZRA TETT OFFICER(EK), PANASZ KIFEJTÉS

Officer(ek) neve: Killian Reed
Officer(ek) jelvényszáma: Sajnos nem tudom
Eset helyszíne: Blueberry
Dátum, idő: 2024.11.30 11:00-tájékan

Panasz kifejtése: Zacis előtti úton történt ott Blueberryben, Belém jött egy Passat a híd után kicsivel, mert szembe sávba jött. A zacistól kikanyarodó biztos úr (Killian Reed) meglátta hogy 2 kerekem kivan törve éppen a seeringre tartottam hogy megismerjem uj munkatársaimat mert tegnap vettek fel, és amúgy is törve volt az autó, erre félreállít az indoka a megállításhoz az volt hogy: a jármű állapota. Elkérte az irataimat, a kérdésem hogy minek az irat, ha a kocsinak van baja? Majd utána mondom hogy a csomiban van a forgalmi kiszállok fejemre tart egy fegyvert, vissza kellett szállnom. Majd utána kikellett szállnom, ennek mi értelme? kivettem a forgalmit lecsekkolta a kocsiban 3 mp alatt, majd utána mondja ez egy csekk lesz. 50.000$ , magyarul a semmire. az irataim rendben voltak éppen tartottam a szerelőhöz és ezt neki is elmondtam, aztmondta hívjak vontatóst. Minek ha 200 méterre itt a szerelő? Tehát csak ennyit akartam mondani, remélem nem csak én látom így ezt a helyzetet, mert ennek a megállításnak, a csekknek semmi de semmi értelme nem volt. ja és miután odaadta a csekket egyből elhúzott, tehát honnan tudhatta hogy hívok e vagy sem vontatóst, ennek sincs sok értelme. Köszönöm ha elolvassák.

Grego

Aktív fórumozó
2020. 03. 14.
267
255
V4 karakter
Greg Sanders
LV karakter
Nathan Barnett
V2 karakter
Greg Sanders
047cd4fe52bfab8af4e703ad46c66b02.png

Tisztelt Frattiso De Marko.

Az Internal Affairs Bureau felülvizsgálta az ön panaszát. Az iroda az alábbiakat állapította meg az üggyel kapcsolatban:

• Az intézkedés indoka helytálló és jogszerű. Ahogy ön is írta, a járművének kettő kereke a forgalomban való részvételre nem volt alkalmas. Ráadásul, azon a területen az utak havasak és csúszósak, ezáltal a járműve fölött még könnyebben el tudja veszíteni az irányítást. Intézkedés alá vonni lehet (és kötelező is) a rossz állapotban lévő, vagy a forgalomban nem használható járműveket.
  • Államunkban, amennyiben valaki intézkedés alá kerül, illetve az Egyesült Államok túlnyomóan a többi államában is, az intézkedés alá vont személy nem hagyhatja el a gépjárművét, csak felszólításra, vagy ha a Peace Officer felé ezt jelzi és megengedi számára. Ön, hirtelen, bármi előzmény nélkül szállt ki, így az Officer reakciója jogos és helytálló, a protokoll szerint járt el.
  • Mindegy, hány méterre van a szerelő, amennyiben a jármű nem alkalmas a forgalomban való részvételre, úgy azzal közlekedni tilos. Az Officer szintén helytállóan fogalmazott. Nem mellesleg, attól független, hogy nem látta az Officert, hogy a környéken maradt, önt, távolabbról is szemmel tarthatja. Nem mindig lesz a látótávján belül egy Officer, ezt vésse észbe.
Végérvényben, az ön által benyújtott panasz az Officer ellen jogtalan és elutasításra került, az Officer mindenhol jogszerűen és a protokoll szerint járt el, az intézkedésben kivetni való dolgot nem találtunk.

7bdb91c2b365db07ea6938d0bee55284.png

Sergeant Jonathan Walsh
Internal Affairs Bureau
Las Venturas Metropolitan Police Department
11/30/2024

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.