- 2019. 04. 14.
- 124
- 61
- V4 karakter
- Fransisco El Garcia
- LV karakter
- Baozhai Yokozawa
- V2 karakter
- Francisco Garcia
Panasztevő InGame neve:
► Fransisco El Garcia ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Stella Karlsson ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► A mai napon antikoztam, mikor is a talált antikokkal visszaindultam a kocsihoz, amiben még több antik volt letéve, mikor is körbe nézés után sem láttam senkit kinyitottam a kocsit és elkezdtem lepakolni azt a 4 itemet amit éppen találtam a többi közé, feltehetően a kocsit levárta a panaszra tett játékos, majd odajött elővett egy Tec-9-et és kipakolt, erről logom van, meg félig videó is amennyit engedett a visszajátszás. Szeretném tisztázni az egészet, mivel a szabályzat nem tér ki erre konkrétan hogy levárni lehet-e vagy sem, de eléggé érdekes a szituáció azt tekintve hogy a kocsi is már egy jó ideje vagyonmegőrzésre alkalmas tárgyként van a szabályzatban is feltüntetve aminek tilos a kinyittatása ("Interior, széf, kapu és autó kulcsokat elvenni, illetve a vagyonmegőrzésre alkalmas tárgyak kinyittatása szigorúan tilos!"), ezért nem érzem túl szabályosnak azt, hogy levárni pedig szabadna, de ugye erre a szabályzat már nem tér ki. Viszont elég hasonló szituációba a PD-vel kapcsolatban pedig igen, hogy a PD-nek tilos levárnia az aranybankot, ez alapján írtam a PK-t, hogy minden esetre tisztázva legyen a dolog. Mellékesen ugye mivel egyedül volt az illető a rablás idején előrp nem kell neki viszont nem lehet karakteridegen neki a rablás, ezt is tisztázhatnánk ha már itt vagyunk, illetve az is kérdéses, hogy ha én nem láttam őt hol volt és hogyan látta hogy én a kocsinál tartózkodom és éppen kinyitottam. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/e06TZZQm (jelszó: Logok) ◄
Megjegyzés:
► Első sorban nem a szankciónálás miatt írtam a PK-t, hanem az ügy tisztázása végett. Szeretném tudni, hogy ez így ilyen formában szabályos-e vagy sem, illetve, hogy minden körülmény tiszta legyen. ◄