Fransisco El Garica -> Stella Karlsson (Ügy tisztázás végett)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Baklava

Barangoló
2019. 04. 14.
124
61
V4 karakter
Fransisco El Garcia
LV karakter
Baozhai Yokozawa
V2 karakter
Francisco Garcia
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Fransisco El Garcia

Panaszra tett személy InGame neve:
Stella Karlsson

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A mai napon antikoztam, mikor is a talált antikokkal visszaindultam a kocsihoz, amiben még több antik volt letéve, mikor is körbe nézés után sem láttam senkit kinyitottam a kocsit és elkezdtem lepakolni azt a 4 itemet amit éppen találtam a többi közé, feltehetően a kocsit levárta a panaszra tett játékos, majd odajött elővett egy Tec-9-et és kipakolt, erről logom van, meg félig videó is amennyit engedett a visszajátszás. Szeretném tisztázni az egészet, mivel a szabályzat nem tér ki erre konkrétan hogy levárni lehet-e vagy sem, de eléggé érdekes a szituáció azt tekintve hogy a kocsi is már egy jó ideje vagyonmegőrzésre alkalmas tárgyként van a szabályzatban is feltüntetve aminek tilos a kinyittatása ("Interior, széf, kapu és autó kulcsokat elvenni, illetve a vagyonmegőrzésre alkalmas tárgyak kinyittatása szigorúan tilos!"), ezért nem érzem túl szabályosnak azt, hogy levárni pedig szabadna, de ugye erre a szabályzat már nem tér ki. Viszont elég hasonló szituációba a PD-vel kapcsolatban pedig igen, hogy a PD-nek tilos levárnia az aranybankot, ez alapján írtam a PK-t, hogy minden esetre tisztázva legyen a dolog. Mellékesen ugye mivel egyedül volt az illető a rablás idején előrp nem kell neki viszont nem lehet karakteridegen neki a rablás, ezt is tisztázhatnánk ha már itt vagyunk, illetve az is kérdéses, hogy ha én nem láttam őt hol volt és hogyan látta hogy én a kocsinál tartózkodom és éppen kinyitottam.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/e06TZZQm (jelszó: Logok)

Megjegyzés:
Első sorban nem a szankciónálás miatt írtam a PK-t, hanem az ügy tisztázása végett. Szeretném tudni, hogy ez így ilyen formában szabályos-e vagy sem, illetve, hogy minden körülmény tiszta legyen.

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 279
18 263
V4 karakter
Aristide Nease.
Szia,

Amennyiben az autód a rablás megkezdése előtt nyitott állapotban van abban az esetben kipakolható, viszont hogyha a rablás megkezdése előtt zárva van abban az esetben nem lehet kinyittatni, erre ki is tér a szerverszabályzat amit bemásoltál. (mint ahogy írta Stella is, az már PG hogyha fogod és bezárod miközben már rablás áldozata lettél)
Ezek mellett Stella illegális frakció tagja, szokott részt venni bankrabláson és ehhez hasonló illegális eseményeken, így az egyedüli rablással sincs semmiféle probléma.

Amennyiben egyéb kérdés felmerül írj rám privátban, zárom a panaszkönyvet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.