Elutasítva Franklin Scaletta - Cameron

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 02. 26.
27
0
LV karakter
Franklin Scalettaa
zoldlogo.png

Neved:
< Franklin Scaletta >

A ban időpontja:
< 2018/02/22 00:37:49 >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Marcus >

A ban oka:
< Köszönjük, hogy itt voltál, UB sosem lesz >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok elsőnek szeretnék mondani pár szót a dolgokról. Már egy éven is túl történt ez az eset amikor is kitiltottak a szerverről. Akkor amikor ez az eset történt, nem lehettem nagyon idős, max egy 12-13 éves srác voltam, amit természetesen nem mentesít a szabályok betartása alól, viszont akkori eszemmel nem tudtam rájönni a dolgok rendjére és menetére. Nagyon sajnálom amiket tettem, ezért szeretnék elnézést kérni Marcus-tól és az egész közösségtől, bármi rosszat tettem azt nagyon sajnálom, de tudom ezt már nem tudom visszahozni és újra normálisan lejátszani azokat az eseményeket. Tudom azt is, hogy rengeteg hibát vétettem! De ha kérhetem szeretnék még egy esélyt kapni, hogy a szerveren játszhassak, és újra elkezdjek RP-zni már felnőtt fejjel és ésszel! :) Szeretnék újra egy nagy csapatban/csoportban Rp-zni a barátaimmal és társaimmal. Szeretnék újra naponta rengeteg időt eltölteni a szerveren, hogy élvezetesebbek legyenek a napjaim. A saját szemszögemből nézve amit tettem, az nagyon sok rossz dolog volt. Ugrasztottam, hülyéskedtem ütögettem mindenkit... Mára ez már megváltozott felnőttebb lettem! Felnőttem a játékhoz! Többet törődök az életemmel és ez megváltoztatott mindent és mindenkit! A körülöttem lévő emberek és egyéb dolgok megváltoztak nálam. Bár amikor gyerekek vagyunk akkor még sok mindenről nem tudunk, hogy minek milyen súlya van vagy értéke! Nagyon szeretnék tényleges újra a szerveren játszani, mert amit tettem az ellen mentség, de szeretnék még egy esélyt kérni, ha szabad ilyet kérnem! :)
Köszönöm, hogy elolvastad!>

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Egyszer már nyitottál egy kérelmet, oda kértelek írd le hozzászólásba mit csináltál. Ismét erre kérlek, hogy az előzőhöz hozzászólásba írd le. Ezt zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.