Franklin Roberts jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Hasi

Újonc
2019. 06. 01.
66
39
25
Budapest
LV karakter
Jayden Roberts
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Franklin Roberts >

Születési helye, ideje:
< Fort Carson, 1955.10.25 >

Édesanyja lánykori neve:
< Melinda Roberts >

Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas Alpine st. 24 >

Hány éve él a városban?:
< 65 éve élek a városban >

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Nagyapám autó szerelő volt és sokat segédkeztem neki, ezért szeretném ezt folytatni. Nagyon megtetszett amikor nyaranta délutánonként a régi autóját bütyköltük. >

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Mint említettem gyerekkori tapasztalataim vannak, emellett volt már alkalmam egy-két autó szerelő cégnél dolgozni a városban és szereztem némi tapasztalatot e téren. Gyorsan tanulok, leleményes és rettentő szorgalmas vagyok. A kitartóságom pedig nem hagyja, hogy bármit feladjak amíg tökéletesen el nem tudom végezni. >

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Igen dolgoztam, mint feljebb említettem. >

Előző munkahelye(i):
< Las Venturas Post Office >

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen rendelkezem. >

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< Franklin Roberts >

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< 20208 perc. >

Eddigi frakcióid:
< Még nem voltam frakcióban. >

Jelenlegi frakciód:
< Nem vagyok jelenleg egy frakcióban sem. >

Mióta RP-zel?:
< Nagyjából 2 éve. >

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Szeretném ki próbálni ezt a frakciót és kisebb nagyobb sikereket elérni. Szeretném komolyan venni és eltölteni a szabad időmet, mert jelenleg sokszor nem tudok mit csinálni, mikor a szerveren tartózkodom és úgy érzem ez hasznos időtöltésnek lenne betudható. >

Miért pont téged válasszunk?:
< Szeretek másokon segíteni és közvetlen vagyok az emberekkel. Szeretek mások problémáival megbírkózni. Odaadónak és kitartónak tartom magamat és mindent megtennék, hogy a lehető leggyorsabban meglegyen szerelve az összes jármű, aki be tér a Red Line auto service-be. >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/d9JsbkW >

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/vnDXcXJ >

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/xMFNo8F >

Voltál-e már szerelő?:
< Még nem voltam. >

Mennyi idős vagy?:
< 20 éves vagyok jelenleg, Októberben töltöm a 21. életévemet. >

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 2020-01-04 óta játszom a szerveren. >

Használsz-e TS3-at?:
< Természetesen használok. >

Használsz Facebook fiókot?:
< Napi szinten használom a Facebookot. >

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Naponta körübelül 4-5 órát tudnék foglalkozni. >

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Őszintén szólva mind a kettő, de ha akkor már inkább délelőtt és a késő esti órákba. >

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< 1. lehetőséget tudnám teljesíteni. >

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Kovács Zsolt(i)-nak hívnak, 20 éves vagyok és általában Seemta V3 LasVenturas szerverén töltöm a szabad időmet. Cél tudatos vagyok és könnyen el tudok igazodni véleményem szerint az új dolgokon is. Szeretek meg ismerni új embereket és jól érzem magam a nagyobb közösségekben is. Szeretek a Seemta-n kívül sorozatozni is, ha találok számomra egy kedvezőt akkor nagyon rá tudok kattanni. Lelkiismeretes vagyok és könnyen a szívemen tudom hordani más fájdalmát is. >

Gomi

Zöldfülű
2019. 07. 30.
214
76
22
Zalaegerszeg
LV karakter
Bryen Gomez
Szia, jó lap lett szép UCP...stb
Támogatom

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
proba.png
:
2020.02.13 - 2020.03.21
Moderátor 1 : 2020.03.21 - XXXX.XX.XX

Frakciók

-----------------------------
Redline
Auto Service - 2019.11.28 - XXXX.XX.XX

=====
Veterán Vontatós
-Gomez-

• Tetszik
Reactions: Hasi

Moder

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 25.
838
736
21
Budapest
V4 karakter
Marcus Rossini
LV karakter
Marcus Easton
Szia!
Ritka hogy valakinek ennyi játszott perc után ilyen szép az UCP-je illetve a lapod is rendbe van. TÁMOGATOM!

• Tetszik

Salvatore

Modern Verne
SModerátor
LV
2019. 01. 10.
1 326
1 377
LV karakter
Leon Seanetti
Valóban szép lap lett. Sok sikert. Támogatlak.

• Tetszik

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.03.28. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.