Teljes neve:
< Franklin Roberts >
Születési helye, ideje:
< Fort Carson, 1955.10.25 >
Édesanyja lánykori neve:
< Melinda Roberts >
Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas Alpine st. 24 >
Hány éve él a városban?:
< 65 éve élek a városban >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Nagyapám autó szerelő volt és sokat segédkeztem neki, ezért szeretném ezt folytatni. Nagyon megtetszett amikor nyaranta délutánonként a régi autóját bütyköltük. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Mint említettem gyerekkori tapasztalataim vannak, emellett volt már alkalmam egy-két autó szerelő cégnél dolgozni a városban és szereztem némi tapasztalatot e téren. Gyorsan tanulok, leleményes és rettentő szorgalmas vagyok. A kitartóságom pedig nem hagyja, hogy bármit feladjak amíg tökéletesen el nem tudom végezni. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Igen dolgoztam, mint feljebb említettem. >
Előző munkahelye(i):
< Las Venturas Post Office >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen rendelkezem. >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Franklin Roberts >
Játszott perceid:
< 20208 perc. >
Eddigi frakcióid:
< Még nem voltam frakcióban. >
Jelenlegi frakciód:
< Nem vagyok jelenleg egy frakcióban sem. >
Mióta RP-zel?:
< Nagyjából 2 éve. >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Szeretném ki próbálni ezt a frakciót és kisebb nagyobb sikereket elérni. Szeretném komolyan venni és eltölteni a szabad időmet, mert jelenleg sokszor nem tudok mit csinálni, mikor a szerveren tartózkodom és úgy érzem ez hasznos időtöltésnek lenne betudható. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Szeretek másokon segíteni és közvetlen vagyok az emberekkel. Szeretek mások problémáival megbírkózni. Odaadónak és kitartónak tartom magamat és mindent megtennék, hogy a lehető leggyorsabban meglegyen szerelve az összes jármű, aki be tér a Red Line auto service-be. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/d9JsbkW >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/vnDXcXJ >
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/xMFNo8F >
Voltál-e már szerelő?:
< Még nem voltam. >
Mennyi idős vagy?:
< 20 éves vagyok jelenleg, Októberben töltöm a 21. életévemet. >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 2020-01-04 óta játszom a szerveren. >
Használsz-e TS3-at?:
< Természetesen használok. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Napi szinten használom a Facebookot. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Naponta körübelül 4-5 órát tudnék foglalkozni. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Őszintén szólva mind a kettő, de ha akkor már inkább délelőtt és a késő esti órákba. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< 1. lehetőséget tudnám teljesíteni. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Kovács Zsolt(i)-nak hívnak, 20 éves vagyok és általában Seemta V3 LasVenturas szerverén töltöm a szabad időmet. Cél tudatos vagyok és könnyen el tudok igazodni véleményem szerint az új dolgokon is. Szeretek meg ismerni új embereket és jól érzem magam a nagyobb közösségekben is. Szeretek a Seemta-n kívül sorozatozni is, ha találok számomra egy kedvezőt akkor nagyon rá tudok kattanni. Lelkiismeretes vagyok és könnyen a szívemen tudom hordani más fájdalmát is. >