Franklin Guindon jelentkezési lapja.

LeonidaszAtya

Újonc
2019. 04. 27.
16
6
LV karakter
Franklin Guindon
Jesse-Car-Service-logo2.png

Tisztelt jelentkező!

Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.

A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!

Teljes neve:
- Franklin Guindon -

Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Férfi
[—] Nő
[—] Egyéb

Születési hely, idő:
- Las Venturas, 1989.03.12. -

Bejelentett lakcím:
- Las Venturas, Spinybed, St. 22. -

Telefonszám:
- +38-76-862-6802 -

Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Szeretnék egy összetartó, szorgalmas csapat büszke tagja lenni. -

Miért pont önt válasszuk?
- Teljes mértékben segítőkész illetve udvarias ember vagyok. -

Hol talált cégünk hirdetésére?
- OLX-en. -

Korábbi munka helye, feladatköre:
- Las Venturas Parking Enforcement PEO II., illetve Old Shop tulajdonosa.-

Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka:
(X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Felmondás
[—] Kirúgás

Kirúgásának okát fejtse ki:
- - -

Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Franklin Guindon
Kelt: 2024.11.10.

- Out Of Character -

Neved, ahogy szólíthatunk:
- Laci -

Betöltött életkorod:
- 19 -

Jelenlegi játszott perced:
- 52013 -

Korábbi frakcióid:
- Las Venturas Parking Enforcement -

Korábbi frakcióid távozásának oka:
- Magánéleti problémák illetve munka miatt nem tudtam volna hozni a heti minimum jelentéseket. -

Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- V3 legeleje óta játszok már RP szerveren, kisebb-nagyobb kihagyásokkal mai napig. -

Terveid a frakcióban:
- A szakma kitanulása, magasabb szintű elsajátítása, a ranglétrán való haladás, a csapat erősítése. -

Miért válasszunk téged?
- Szociális kézségeimnek köszönhetően könnyedén szót tudok érteni bárkivel, barátságosan bánok mindenkivel és megadom mindenkinek a maximális tiszteletet, még akkor is, ha az nem kölcsönös néha. Maximalista vagyok, bármilyen munkát adnak nekem, mindig 101%-ot próbálok kihozni belőle. Gyorsan tanulok, a betanulással semmi probléma nem lenne, majd az utána lévő munkavégzéssel sem lenne semmi gond. Alkalmazkodó, spontán vagyok, egy-egy nehezebb szituáció esetén is könnyen fel tudom találni magam illetve megoldással tudok szolgálni az adott problémára. -

Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- Napi 3 óra minimum. -

Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -

Account ID-d:
- 25573 -

Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
- Sziasztok! A nevem László, 19 éves vagyok, Jász-Nagykun-Szolnok megyében élek. Egy elég barátságos, udvarias embernek mondanám magam, mindenkivel szót tudok érteni. Ebben az évben végeztem középiskolai tanulmányaimmal, és tettem le sikeresen az érettségi vizsgákat. Nem mentem ebben az évben főiskolára, egy évet kihagyok, mindenképpen el szerettem volna menni dolgozni, addig is van időm átgondolni, hogy mivel szeretnék utána foglalkozni. Csomagfutárnak jelentkeztem augusztusban, ahová fel is vettek, de pár napja felmondtam ott. Szenvedélyem az autók és a vezetés. A legfőbb kikapcsolódási tevékenységem a kocsikázás és nagyon szeretek autókkal foglalkozni. 10 éves koromban cukorbetegséggel diagnosztizáltak, amely nagyon sok mindenre megtanított az életben, mint például a türelem, egészséges életmód, időbeosztás. Pár év alatt sikerült teljesen alkalmazkodnom a cukorbetegséghez és a vele járó sajnálatos lemondásokhoz. Nagyon fontos számomra a családom, a barátaim, rengeteg időt töltök velük. -

Utoljára szerkesztve: