Panasztevő InGame neve:
► Frank Vilson ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Davion Howell, Orien Stokes, Yorell Ward ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Röviden forgalmas helyről való rablás de ezt kifejtem. Az adott RP szituációban én ezt jeleztem, Gerold ADMIN4 ezt alá is támasztotta hogy forgalmas helyről raboltak el amit a szbályzat tilt (ki is másolom ide a pontot:
- Tilos a forgalmas helyen való rablás/elrablás/ok nélküli lövöldözés, ahol a való életben is hemzsegnek az emberek!
)
a srácok arra hivatkoztak hogy a fegyvert csak kinyújtották rám az autóból és úgy fogták rám, ez még talán határesetként megérteném ha egy lesötétített A8-as Audi lett volna vagy valami de ez egy szakatt Audi 80 volt semmi szélvédő sötétítéssel. Teljes mértékben NONRP-nek érzem azt hogy onnan rabolnak el és miattuk megint szalatgálhatok óra hosszákat egy colt után és jelentgethetem befelé a rendőrségen ami -15k havonta. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► a srácok innen raboltak el, 1 héttel az eset előtt Gerold és Maczko is kimondta hogy ez forgalmas helynek minősül mivel a busz útvonal itt halad el kb 50méterre: https://imgur.com/a/9Xfv2c4 ◄
Megjegyzés:
► Félreértés ne essék, nem kicseszni akarok senkivel viszont az felettéb felháborító hogy egy forgalma shelyen rabolnak el amit ugye a szabályzat tilt és se egy 4-es, se 1-es admin nem ad nekem igazat pedig feketén-fehéren le van írva hogy ez tilos. Ha esetleg egy normális helyről raboltak volna el semmi problémám nem lenne de az ilyenek veszik el a kedvemet a játéktól. ◄