Frank Vilson --> Davion Howell, Orien Stokes (Kavics)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Snipa

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
243
63
Kisújszállás
alkoholista.hu
V4 karakter
Frank Vilson
LV karakter
Frank Vilson
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Frank Vilson

Panaszra tett személy InGame neve:
Davion Howell, Orien Stokes, Yorell Ward

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Röviden forgalmas helyről való rablás de ezt kifejtem. Az adott RP szituációban én ezt jeleztem, Gerold ADMIN4 ezt alá is támasztotta hogy forgalmas helyről raboltak el amit a szbályzat tilt (ki is másolom ide a pontot:
  • Tilos a forgalmas helyen való rablás/elrablás/ok nélküli lövöldözés, ahol a való életben is hemzsegnek az emberek!

)
a srácok arra hivatkoztak hogy a fegyvert csak kinyújtották rám az autóból és úgy fogták rám, ez még talán határesetként megérteném ha egy lesötétített A8-as Audi lett volna vagy valami de ez egy szakatt Audi 80 volt semmi szélvédő sötétítéssel. Teljes mértékben NONRP-nek érzem azt hogy onnan rabolnak el és miattuk megint szalatgálhatok óra hosszákat egy colt után és jelentgethetem befelé a rendőrségen ami -15k havonta.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
a srácok innen raboltak el, 1 héttel az eset előtt Gerold és Maczko is kimondta hogy ez forgalmas helynek minősül mivel a busz útvonal itt halad el kb 50méterre: https://imgur.com/a/9Xfv2c4

Megjegyzés:
Félreértés ne essék, nem kicseszni akarok senkivel viszont az felettéb felháborító hogy egy forgalma shelyen rabolnak el amit ugye a szabályzat tilt és se egy 4-es, se 1-es admin nem ad nekem igazat pedig feketén-fehéren le van írva hogy ez tilos. Ha esetleg egy normális helyről raboltak volna el semmi problémám nem lenne de az ilyenek veszik el a kedvemet a játéktól.

arzen

more chaos
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 265
10 573
21
V4 karakter
Nea Sjöholm
Cső.

Gerold ADMIN4 ezt alá is támasztotta hogy forgalmas helyről raboltak el amit a szbályzat tilt

Gerold és Nesco is megmondta, hogy nem forgalmas hely.

[2019-04-28 20:30:32] [Output] : Nesco: (( gerold a lényeg ))
[2019-04-28 20:30:35] [Output] : Nesco: (( hogy ha a srácok sietnek ))
[2019-04-28 20:30:40] [Output] : Nesco: (( el lehet őket rabolni ))
[2019-04-28 20:30:43] [Output] : Gerold: (( Így van ))
[2019-04-28 20:30:47] [Output] : Nesco: (( bárhonnan, ha észrevétlenül csinálják ))
[2019-04-28 20:30:55] [Output] : Nesco: (( főleg a kocsiból tartotta a fegyvert ))
[2019-04-28 20:32:11] [Output] : Gerold: (( Lehet rabolni onnan, pörgősen. ))

a srácok arra hivatkoztak hogy a fegyvert csak kinyújtották rám az autóból és úgy fogták rám

Ja, pontosan ez történt. Mi direkt nem akartuk húzni az időt, gyorsan pörgősen akartuk lezavarni, ezért nem szálltunk ki.

[2019-04-28 20:17:47] [Output] : *** Orien Stokes kitartja Frank Vilsonra a P226-osát. Orien egyenesen Frankre tartja azt.

[2019-04-28 20:17:48] [Output] : *** Orien Stokes elővett egy fegyvert. (Colt 45 (P226))

[2019-04-28 20:17:59] [Output] : Orien Stokes mondja: Beszállás a kocsiba!

[2019-04-28 20:18:06] [Output] : Frank Vilson mondja: Okés okés

Itt láthatod, hogy az egész ceremónia mindössze 19 MÁSODPERC volt.

De ha már itt tartunk akkor te is csináltál érdekes dolgokat. Itt van pár.

[2019-04-28 20:18:32] [Output] : *** Frank Vilson megpróbálja jobb kezével észrevétlenül előkapni a coltját és Davionra fogni de sajnos nem sikerül neki.
[2019-04-28 20:18:37] [Output] : Frank Vilson mondja (járműben): Nma már mindegy
[2019-04-28 20:18:38] [Output] : Frank Vilson mondja (járműben): Egál
(Majd itt megálltunk a sikátorban és kiszálltunk a pisztolyokat rád szegezve erre te)

[2019-04-28 20:18:53] [Output] : *** Frank Vilson elővett egy fegyvert. (Colt 45)

[2019-04-28 20:19:04] [Output] : Frank Vilson mondja: Csicskák vagytok nagyon

Hol veszed elő és mondasz egy ilyet HÁROM fegyveresnek?

nem kicseszni akarok senkivel

Hát, ezzel lehetne vitatkozni, mert amikor IG akartad ezt rendezni, akkor mindent bevetettél. Admint hívtál azért, mert szerinted nem lehet fegyvert és tárgyakat egyben rabolni, hanem csak az egyiket, aztán mikor rájöttél, hogy ez hülyeség mondtad azt, hogy forgalmas helyről rabolunk el.

Ricsi.

Live by faith, not by sight.
2019. 01. 25.
92
493
LV karakter
judy_forbes
Ablak sötétítéssel és hasonló nevetséges indokokkal próbálsz kiállni az igazad mellett, de vedd észre, hogy kettő admin is minket igazolt. IRL szerinted nem fordul elő, hogy elrabolnak valakit a nyílt utcán, úgy, hogy csak egy fegyvert tartanak ki rá? Aztán meg előveszel egy fegyvert(ahogy felettem is leírta Arzen) és kitalálsz minden indokot csak azért, hogy ne vegyük el a cuccaidat? Ezt a csak fegyver vagy tárgy dolgot ne is említsük szerintem.

boti

。・:*:・゚’
2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
Vicces, hogy ezek után még panaszkönyvet nyitsz, haver. 60-as szinten tudnod kéne, hogy az ilyen dolgok hogy mennek.

[2019-04-28 20:19:04] [Output] : Frank Vilson mondja: Csicskák vagytok nagyon
Ez meg a kedvencem volt.

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Sziasztok!
Mai nap folyaman elolvasom!

Snipa

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
243
63
Kisújszállás
alkoholista.hu
V4 karakter
Frank Vilson
LV karakter
Frank Vilson
Sziasztok! Első sorban én nem látom a logban hogy Gerold vagy Nesco ki mondta volna hogy nem forglmas hely, másrészt a megpróbálom az autóban nem sikerült így a fegyvert nem sikerült ÉSZREVÉTLENÜL elővennem de a kezemben volt a sofőrre fogva, a sikátorban mikor a karakterem beszolt akkor pedig az eggyik colt csöve eggyikőtökre volt fogva, erről van rp és küldök logot ha kell.

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Átolvastam a panaszkönyvet.

Ezerszer el lett mondva hogy 3mp alatt bárhonnan bárkit megfelelő RP előzménnyel el lehet vinni.
Ha már húzza az időt és nem száll be akkor ott kell hagyni mert akkor ez nem jött össze. (nyilván valóságba ki szálltok érte, de ezt itt nem tudjátok kivitelezni).
Innentől kezdve mivel ahogy látom 3mp eset történt nem tudok mire büntetést osztani.

Frank, ha már 3n fogják rád a fegyvert neked nem szájalnod kéne ha nem csöndbe maradni hogy ne öljenek meg téged.
Nem fogok jailt osztani, szerintem tanultál belőle.

Panasz jogtalan.
Zárom!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.