A
Aronnn
Neved:
< Frank Salazar >
A ban időpontja:
< 2022.11.20. >
A ban időtartama:
< 3 hónap. >
Neve, aki bannolt:
< Benton >
A ban oka:
< NonRP, RP hiány felsegítésnél, Hanyag RP ütközésnél, feszültség generálása, folyamatos szabálysértések >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Nem szeretnék hosszasan írogatni arról, hogy mennyire sajnálom, hogy ez történt, és, hogy nagyon vissza szeretnék menni a szerverre, mert ez az egy ami elfoglaltságot nyújt nekem, stb.... Hibáztam, elfogadom, nem szeretnék kibújni a JOGOS indokok alól. Viszont kicsit több, mint egy hónapom volt elgondolkozni azon, hogy miért lettem banolva, és némelyik "vádpontot" teljes mértékben igazságtalannak érzem. A NonRP-t (motorral ugratgattunk a hegyeken) az RP hiány felsegítésnél, és a hanyag rp ütközésnél-t teljesen magamra vállalom, és vállalom a következményeit. Korrekt indokok, nincs mit rajtuk szépíteni. Viszont a többi. Kicsit úgy éreztem, magam, mintha kinéztek volna maguknak az adminok, ugyanis a feszültséget sosem generáltuk. Akkor csináltam, amikor más is belémkötött, stb, de valamiért mindig én jöttem ki a hibás félként, a folyamatos szabályszegéseket se mondanám folyamatosnak, mivel a pár adminjailem és a régebbi egy hónapos bannom után megtanultam ,hogy olyat nem csinálunk a szerveren amit nem szabad. A büntetésemet akár egy nagyobb perces jail fejében is leülném, és megfogadom, ha egy kicsi kis rosszaságot is csinálnék, azonnal visszakerülhet rám a ban. Legyen szép napotok, kellemes ünnepeket! >