Frank Redway -> Daky

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tejfolos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
156
149
LV karakter
Yamaguchi Hiro
zoldlogo.png

Neved:
< Frank Redway >

A ban időpontja:
< 2019/02/15 18:03:06 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Daky >

A ban oka:
< ooc kereskedelem + ooc stílus adminnal szemben Frank Redway (( de engem hagyjatok már .. nem tudok semmir?l, ne legyetek értetlenek.. )) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem igazán értem a ban okát, mivel engem csak belekevertek az ügybe.. Úgy volt az egész, hogy haverom OOC kerezett, és anélkül, hogy én tudnék az egész kereskedelemről, odaadott nekem "ajándék"-ba egy SRT 8-at. Kis idővel később, magához getelt az admin, nem igazán értettem,hogy mivan, írtam is, hogy csak ajándékba kaptam, és nem tudom miről van szó. Ekkor már beszéltem haverommal TS-en, és ő mesélte az eseményeket, mondta, hogy ha odaadjuk a cuccokat, akkor nem kapunk bant. Én mivel nem akartam bant - nem is akartam ebbe belekeveredni, bele se gondoltam, hogy OOC kerből szerezte a kocsit - odaadtam a kocsit, és - rendszám miatt - még 90 ezret. Mivel ekkor már kicsit felidegesedtem, hogy nem értik meg, hogy én NEM tudok semmiről, ezért kicsit rossz stílusban írtam, amit megbántam így utólag. Miután én visszaadtam a cuccomat, meg ahogy láttam haverom a subaruját, kibannolt a szerverről mindkettőnket. Én a saját bannomat nem értettem, ezért felmentem TS-re, és kissé idegesen ráírtam - lehet nem túl szépen - , hogy miért bannolt. Ezután behúzott, és szinte leordította a fejemet, hogy azért bannolt, mert állítólag én is részese voltam az egész kereskedelemnek. Ez eléggé felbosszantott, ezért ráírtam, hogy "te vagy a legjobb admin" - ezt is már megbántam -, majd visszahúzott, és kibannolt a TS szerverről is. Ha esetleg egy jailt kéne leülnöm OOC stílus miatt, azt teljesen megértem, de a bant nem fogom. Hozzátenném, hogy akikkel OOC kerezett a haverom, őket nem bannolta ki Daky, amit mondjuk nem igazán értek, hogy miért van. Röviden lenne pár kérdésem Daky-hoz, 1.: Miért nem kaptak ők bant? 2.: Én mióta OOC kereztem? 3.: Miért kell azt hazudni, hogy nem kapunk bant? Ha esetleg kellene, elküldöm az egész logomnak, azt a részét az adminügynek, aminél én is ott voltam. TeamSpeaken ha nem kapok unbant, nem nagyon zavar, mert végülis ott valamennyire érthető a ban, de a szerveren nem hiszem. Ha lehet Főadmin véleményét is szeretném látni. >

Daky

Barangoló
2019. 01. 10.
145
65
V4 karakter
Jacob Scott
LV karakter
Roxy Mills
A srác ugyanúgy megkapta a ban-t.Tőlem sehol sem hangzott el az,hogy nem fogtok ban-t kapni.Te azért kaptad a ban-t,mert ugyanúgy az ügy részese voltál,illetve a kereskedett kocsi is nálad volt.Ha egy haverod OOC kereskedik te erről nem tudsz?Nem hinném..Nincs UB

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.