Frank Mosley - - - - - - > Daniel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

daniivok

Újonc
2019. 10. 26.
3
0
LV karakter
Frank Mosley
zoldlogo.png
Neved: < xx4dboy > A ban időpontja: < 2019/08/19 > A ban időtartama: < 2030/12/31 > Neve, aki bannolt: < Daniel > A ban oka: < Admin szidás, adminnak való hazudás, szerverminősítés > Amiért szeretnéd az unbant: < hol is kezdjem teljes mértékben be ismerem a hibám annyit nem hogy szerver minősítés nem teljes mértékben volt a hibamat akkor megbantam amikor megkaptam a bant hisz ezt a szervert annyira szerettem hogy elzvolt az első játék amibe pénzt költöttem viszonylag sok percem is volt ha lehet úgy mondani "szerelmes lettem a szerverbe" mikor az eset történt nagyon elragadott a hév hisz volt egy olyan eset ami nálam nem látszódott a rendőr nél pedig igen minden billentyűzet le ütést bánok mikor ezt tettem tényleg akár 2000 percet is le ülnek jailben hiszen annyira szeretem ezt a szervert azóta amióta ez történt szert tettem egy jólvan nagyobb rp tudásra régen azért játszottam hogy minél jobb kocsim legyen most azért mert egyszerűen élvezem az rpt remélem adtok nekem egy második esélyt akár 2000 percel is le ulnem ts re is szívesen fel megyek és első sorban bocsánatot kérek danieltől hisz nagyon röstellem ami történt másodsorban pedig elszeretnek beszélgetni az ügyről hiszen amint említettem mi de részét megbántam >

Aszi

?????????
Támogató
2019. 01. 10.
305
1 583
LV karakter
Nathan_Maynard
A mintát helytelenül töltötted ki, a kérelmet helyezem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.