Carrier de Mandel Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Frank Long >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< See sicity korház, 1999 08 20 >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Amanda Reight >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120155910 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< most szálon lakok >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Érvényes B kategoriás jogsi >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Van mert pár hónapot dolgoztam a w Taxiban is. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< Heló én Frank Long vagyok! 2 éve fejeztem be a közép iskolát sikeres értségivel. Azóta csak sofőr vagyok dolgoztam busz vezetőként meg áruszáltó ként is. de voltam én már taxis is 3 hónapot taxiztam a w taxi társaságnál. kedves vagyok az ügyfelekkel szorgos és igazi csapat ember vagyok. Szerintem megvan minden tapasztalatom a munkához. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Vackó Barnabás >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 14 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 25510 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Én már dolgoztam más cégnek is. Jó ember vagyok ismerem ezt a munkát. Nem teljesen kezdő vagyok úgyhogy van némi rp tudásom is. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< igen >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< Én egy 14 éves srác vagyok. szeretek sportolni meg videojátékkal játszani. A kedvenc sportom a foci , focizom is. A kedvenc csapatom magyarországon a fradi szoktam is meccsekre menni külföldi kedvencem a realmadrid. Most megyek megyek középsuliba szeptembertől. emiatt talán kevesebbet is fogok tudni játszani de nem sokkal. szeretek vitázni és nagyon kiállok egy dolog mellet emelet nagyon szorgos és törekvő is vagyok. >
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Frank Long >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< See sicity korház, 1999 08 20 >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Amanda Reight >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120155910 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< most szálon lakok >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Érvényes B kategoriás jogsi >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Van mert pár hónapot dolgoztam a w Taxiban is. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< Heló én Frank Long vagyok! 2 éve fejeztem be a közép iskolát sikeres értségivel. Azóta csak sofőr vagyok dolgoztam busz vezetőként meg áruszáltó ként is. de voltam én már taxis is 3 hónapot taxiztam a w taxi társaságnál. kedves vagyok az ügyfelekkel szorgos és igazi csapat ember vagyok. Szerintem megvan minden tapasztalatom a munkához. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Vackó Barnabás >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 14 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 25510 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Én már dolgoztam más cégnek is. Jó ember vagyok ismerem ezt a munkát. Nem teljesen kezdő vagyok úgyhogy van némi rp tudásom is. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< igen >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< Én egy 14 éves srác vagyok. szeretek sportolni meg videojátékkal játszani. A kedvenc sportom a foci , focizom is. A kedvenc csapatom magyarországon a fradi szoktam is meccsekre menni külföldi kedvencem a realmadrid. Most megyek megyek középsuliba szeptembertől. emiatt talán kevesebbet is fogok tudni játszani de nem sokkal. szeretek vitázni és nagyon kiállok egy dolog mellet emelet nagyon szorgos és törekvő is vagyok. >
Jelentkező aláírása: Frank Long
VÁLASZ
VÁLASZ