Frank Lafferty Ub kérelme:) [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 04. 27.
5
0
LV karakter
Frank Lafferty
zoldlogo.png

Neved:
< Frank Lafferty >

A ban időpontja:
< 2018-05-09 15:34:09 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Frank >

A ban oka:
< Adminszidás >

Amiért szeretnéd az unbant:

<
Sziasztok! Hát igazából én már nagyon régen kaptam a bannt ?. 2018-05-09 15:34:09 , már lassan 1 éve!:D Igazából amire emlékszek ott annyi volt , hogy nagyon sok pénzt veszítettem el a kaszinón egy "bug" miatt mert úgy lett volna hogy meg nyertem volna csak valamiért így beakadt a játék és elvesztettem az összes pénzemet. És ebből ki indulva ideg állapotba kerültem és mérgemben ezt írtam le Frank-nek aki azóta már nem is admin , sőt azt hiszem hogy rá 2 napra már nem is volt az. De mindegy és ezt írtam le neki."Adminszidás [Fogadott PM]: Frank Lafferty (94): kurva anyád , létszi kibannolsz 2030ig? ". Igazából tudtam , hogy mit csinálok.. szóval nem azért írtam ezt le mert nem tudtam , hogy nem kapok érte semmit csak háát igen eléggé bánom. És megint megjött a kedvem a szerverhez és újrakezdeni az egész játékot. Képek már sajnos nincsenek meg , meg hát nem is történt semmi lényeges csak ugye ez amit írtam neki. De az lenne a kérésem a team felé meg adminok felé , hogy esetleg nem kaphatnék-e egy UB-t mert nagyon szeretnék újra játszani a szerveren és azért ebben az elmúlt 1 évben amióta megtörtént ez az eset sokat változtam viselkedés meg személyiség ügyileg. Szóval nagyon hálás lennék érte hogyha megkapnám!:D <3

További szép napot előre is köszi a válaszért!:)
-Frank lafferty
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.