Frank Francesco SGH jelentkezése (késve).

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Morzsa

30d a toppon
2024. 03. 18.
18
33
Feldbach
V4 karakter
Marco Ibarra
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Frank Francesco, 28 éves.
Hány játszott perccel rendelkezel?
54 545 perc.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Kezdő játékosok segítése a szerver teljes szabályzatának ismerete, játokosoktól kapott kérdések megválaszolása, adminok munkájának megkönnyítése.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék a szerveren eltöltött időm egy hasznos célra fordítani illetve segíteni a játékosok és az aminok munkáját a jelenlétemmel.
Miért pont téged válasszunk?
Aránylag munka mellett is sokat tudok a szerveren lenni, segítőkész vagyok, ismerem a szerverszabályzatot, jól dolgozom csapatban, illetve eléggé elhatározott vagyok ezzel az SGH-val kapcsolatban!
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
A szerveren töltött összes időmet rá tudnám fordítani mivel már csak kocsikázni járok fel szinte, olykor RP-zni haverokkal. Hétköznaponta 1-2-3 órát hétvégente 9 órát is tudnék aktiv lenni.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Egyszer egy félreértés miatt mivel használtan vettem a számitógépet. Link.:
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Még nem de nem is szeretnék! Link.:
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Ismerem a szabályzatot, jól dolgozom csapatban, segitőkész vagyok barátságos és elég sok időt tudnék fordítani az SGH feladatok teljesitésére. Negatív: néha az értetlen emberek kicsit jobban fel tudnak dühíteni, néha könnyen elfelejtek dolgokat, nagyon sokat beszélek.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék minél hasznosabb tagja lenni az admin közösségnek mivel a tervezett vagyoni szintemet már elértem,
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Megkérdezném hogy volt e már része a RolePlay világába kérdeznék pár dolgot ha nem úgy menne neki elküldeném linkbe a szerver szabályzatát hogy elolvassa ha valamit nem tud vagy nem talál szívesen felmegyek Ts vagy Dircord szerverre segíteni korától és gondolkodásmódjától függetenül. Elmagyaráznám hogy a SeeMta Rp világába milyen lehetőségek adottak, hogy működik az Rp, alapvető Rp fogalmak elmagyarázása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.