Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Márkónak hívnak 21 éves vagyok jelenleg. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 199126 perccel rendelkezem a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata hogy segítse a szerveren lévő játékosokat ez mellet megoldja a játékosok különböző szóban elintézendő problémáit és választ adjon a játékosok kérdéseire. Estetekben a roleplay oktatása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH tag lenni hogy eddigi szerveren szerzett tapasztalataimat átadjam a többi játékosnak ezzel segítve a See Mta közzöséget. Ezzel ugyan akkor segítve az adminok mindennapos munkáját. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mivel véleményem szerint egy értelmes srác vagyok jó csapat orientációval és egy jó szerver ismeretel. Ugyan akkor szeretek másokon segíteni ezzel megoldani a problémáikat. Ezen felül pedig személy szerint egy normális, civilizált és optimista egyén vagyok.Azonban nem tartom magamat jobbnak a többi jelentkezőtöl attol fügetlenül úgy hiszem hogy megfelelő lennék a pozíció betöltésere. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 4-5 órát tudnák ezzel tölteni ami természetesen hétvégente változó lehet (+5 - 6 óra) azonban a 3-4 órát még a rosszabb napokon is teljesíteni tudok. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://prnt.sc/rxbh9m >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://prnt.sc/rxbhh5 >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságaim: Határozott, Segítőkész és Maximalista. Negatív tulajdonságaim: Makacs, Beszédes és Kíváncsi. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, ha lehetőségem lesz rá akkor természetesen elvállalnám az adminisztrátori pozíciót. Ezzel egy nagyobb szintre terjeszteni a szerverhez való hozzájárulásomat. Ezen felül a játékban eddig eltöltött közel 200 ezer perces tapasztalatot szeretném felhasználni és ezzel igazságot szolgáltatni. Ugyan akkor ezzel megkönnyíteni a játékosok életét, és biztosítva egy gondmentes és gördülékeny játékmenetet. Ezzel kipróbálva magam az adminisztrátori munkakörbe. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyarázom neki elsősorban, hogy ez a szerver egy RP szerver, mivel lehetséges ( bár nem valószínű) hogy nem tudja milyen egy RP szerver, ha esetleg tudja az RP szerver lényegét, akkor alapfogalmakat és kisebb dolgokat elmondok neki, hol tud munkát felvenni, iratokat szerezni pontosan, és hogy mit hol tud megtalálni, esetleg szerverszabályzat alapvető részeit elmondom neki, és szólok neki hogy ha bármi kérdése van akkor így tud segítséget kérni más SGH-któl/ Adminisztrátoroktól. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megmondanám neki, hogy én sajnos nem tudok neki ebben a problémában segíteni, mivel nem hatásköröm, de el mondanám neki hogy ezzel a problémával egy Adminisztrátor keressen fel, és elmondaném neki, hogy hogy tudja azt megtenni, ha esetleg nem tudja. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Szia, sajnos én nem tudok neked segíteni ebben, mivel nem hatásköröm, ezzel keress fel egy Admint,ő tud neked segíteni ebben. >>