- 2021. 07. 01.
- 385
- 472
- V4 karakter
- Francesco Mashtrim
- LV karakter
- Daniel Rollyn

Jelentés
Név:
~ Francesco Mashtrim ~
Rendfokozat:
~ Próbaidős Őrmester [20648] ~
Nyomozásban résztvevő személyek:
~ Lyssa Mashtrim Próbaidős Őrmester [20647]
Nikita Zhukov Őrmester [20634] ~
Előállított személy neve:
~ Velimir S Milenko ~
Vádak:
~ [RBF] - Rablás fegyveresen ~
Előállított személy által használt gépjármű:
~ [ - ] ~
Nyomozás részletes leírása:
~ Készenléti nyomozást végeztünk L.Mashtrim és Zhukov nyomozókkal a D-88-as egység alatt,amikor is érkezett egy hívás miszerint rabolnak az illetőnek a közelében. Azonnal a helyszínre mentünk,hiszen eléggé közel voltunk,szóval alig telt 1 percbe és már oda is értünk. A helyszínen nem csaptunk le azonnal az elkövetőre,aki egyedül volt és éppen a kirabolt személlyel volt elfoglalva,tehát nem vett észre minket.
Én egyből erősítést hívtam,valamint jelet tettem a helyzetünkről,majd amikor megkérkezett a kötvetkező kettő darab egység is,akkor odasiettünk,kiszálltunk az elkövetőre,majd azonnal megbilincseltük. A sértett személy szerencsére veszteség nélkül megúszta az egész rablást,így őt természetesen egyből az útjára engedtük,az elkövetőt pedig beszállítottuk a központba kihallgatás végett.
Útközben,valamint a kihallgatóban sem volt valami együttműködő,folyamatos viccelődés,valamint flegmázás jellemezte az úriembert.A kihallgatóban az első dolgom a jogai közlése volt,amivel tisztában volt,és nem is kívánt élni egyikkel sem. Ezután következett az alaposabb kifaggatás,sajnos eredménytelenül.
Egy hasznos információ sem hagyta el a száját,tehát ennek következtében enyhítésre esélyese sem volt,hogy jogosult legyen.
A vád RBF,azaz rablás fegyveresen volt,amire természetesen óvadékot nem kapott. ~
Én egyből erősítést hívtam,valamint jelet tettem a helyzetünkről,majd amikor megkérkezett a kötvetkező kettő darab egység is,akkor odasiettünk,kiszálltunk az elkövetőre,majd azonnal megbilincseltük. A sértett személy szerencsére veszteség nélkül megúszta az egész rablást,így őt természetesen egyből az útjára engedtük,az elkövetőt pedig beszállítottuk a központba kihallgatás végett.
Útközben,valamint a kihallgatóban sem volt valami együttműködő,folyamatos viccelődés,valamint flegmázás jellemezte az úriembert.A kihallgatóban az első dolgom a jogai közlése volt,amivel tisztában volt,és nem is kívánt élni egyikkel sem. Ezután következett az alaposabb kifaggatás,sajnos eredménytelenül.
Egy hasznos információ sem hagyta el a száját,tehát ennek következtében enyhítésre esélyese sem volt,hogy jogosult legyen.
A vád RBF,azaz rablás fegyveresen volt,amire természetesen óvadékot nem kapott. ~
Képi bizonyíték:
~ ~
((Kép/log a bebörtönzésről)):
~ ~
((Kép a lefoglalt tárgyak megsemmisítéséről)):
~ ~
Utoljára szerkesztve: