Frakciók átgondolása/létrehozása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nigoc

Újonc
2019. 01. 11.
74
45
Érd
V4 karakter
Nigoc Xavier
LV karakter
Contanzo Alley
V2 karakter
-
Sziasztok! 1-2 hónap kihagyással szeretnék újra jókat RP-zni a szerveren, fórumon keresgéltem illegális frakciók környékén azt véltem felfedezni, hogy nincs túlságosan nagy aktivitás se választék. Szerintem ezen kéne változtatni.

Nigoc

Újonc
2019. 01. 11.
74
45
Érd
V4 karakter
Nigoc Xavier
LV karakter
Contanzo Alley
V2 karakter
-
Figyelmedbe ajánlom a Rednecks / Italian Criminals frakciót. Mind a kettővel volt / van kiépített kapcsolatom, és rosszat nem tudok mondani. ;)
Nem azt mondtam, hogy nincs nprmális frakció, csak a választék nem igen nagy. Számomra és a karakterem számára nincs olyan "csoport" hol normálisan tudna érvényesülni a származása és a színe miatt.

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Nem azt mondtam, hogy nincs nprmális frakció, csak a választék nem igen nagy. Számomra és a karakterem számára nincs olyan "csoport" hol normálisan tudna érvényesülni a származása és a színe miatt.

Pont ezért kéne egy saját kis közösséget alakítani úgy ahogy te akarod, script nélkül is lehet egy jó bandát vinni. Aztán ha tényleg jól csináljátok akármi kisülhet belőle, akár még egy scriptes frakció is.

• Imádom
Reactions: Paki

dagika

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
738
4 429
Las Venturas.
LV karakter
cruz_ireneo
Találd fel magad.. nem olyan nehèz az ha meg csinálnál egy ns-t akkor ne csak 1-2hètig menjen mert akkor szerintem nincs miről beszèlni...

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.