Frakció govolások

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
320
249
25
Kaposvár
V4 karakter
Petro Nyberg
Sziasztok!

Mai nap folyamán szemet szúrt, hogy néha-néha egy-egy frakció túlságosan "spameli" a govokat. Utánanéztem a szerverszabályzatban, hátha kitér, hogy mennyi időközönként lehet govolni, esetleg mennyi idő múlva lehet egy másik frakció govolása után hirdetni. Ezáltal gondoltam rá, hogy a szerverszabályzatba kilehetne térni ezekre, így konfliktust is meglehet előzni két frakció között, és megoldható a "hát de ti is ezt csináljátok". Vagy esetleg ha script csak 20 esetleg 30 percenként engedélyezné ugyanannak a szervezetnek a gov kiírását, illetve egy másik frakció után nagyjából 5 perc után engedné, az megoldana sok konfliktust.

Köszönöm, hogy elolvastad, várom a véleményeiteket!

BMarko7

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
202
55
24
Sopron
V4 karakter
Cody Lewis
Ez egy nagyon jó ötlet. Gondolom ezt könnyen meg lehetne oldani scripttel. Szerintem úgy lenne optimális, ha egy frakció 20 percenként govolhatna, globálisan a govot pedig 1 percenként lehetne használni. Az 5 perc, amit írtál talán sok lenne. Példából adódóan 20 perc alatt maximum 4 frakció tud govolni, majd aki először govolt az megint tud, és ebből megint konfliktus lenne. Meg lennének a /gov spammelés, verseny, hogy ki tud gyorsabban govolni. Egy gov átnézése úgyis max 10 másodpercet vesz igénybe. Ha 50 másodperc múlva jönne a következő az egészséges lenne.

• Tetszik
Reactions: Secreet és Dani.

BMarko7

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
202
55
24
Sopron
V4 karakter
Cody Lewis
Hát nem tudom hányas chattel játszol te de 20-as chattel bőven nem pörög el nekem a legkomolyabb szerepjáték se a szerveren 2 govolás után. Fölös ötlet
Itt nem az a probléma, hogy elfoglalja a gov a helyet a chaten. Egyes frakcióknak tényleg szúrja a szemét, ha valaki egyből rágovol az övékére.

DriftV4

Fórum betyár
Támogató
2022. 01. 07.
1 007
503
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Sziasztok!

Igen néha nekem is szemet szúr, hogy egymásra govolnak az FK-k. Én V2-n az OKF főleadere vagyok, és ott már nálam is volt példa, hogy rágovoltam egy másik FK govjára. Akkor egy admin figyelmesztetett engem, hogy várj amíg repörög kb 15-20 percet.

Visszatérve a V4-re úgy gondolom hogy az admin team itt azért ellenőrzi a govokat, de jó ötletnek tartom is én a govok korlátozását.

• Vicces
Reactions: Paper és Fede

Secreet

Újonc
2023. 11. 16.
60
63
23
Budapest
V4 karakter
Nicholas Berlusconi
Hát nem tudom hányas chattel játszol te de 20-as chattel bőven nem pörög el nekem a legkomolyabb szerepjáték se a szerveren 2 govolás után. Fölös ötlet
Attól függ, milyen frakiban vagy. Nem illegálban / rendvédelemben azért pörög a chat rendesen, hiába húzom ki mekkorára, a koordináta megosztások, erősítések, dutyk, fraki rádiók, IC chatek, parancsok minden és még akkor a a gov is.
Én támogatom a govolás limitációját, néha nem árt.

• Szomorú
Reactions: Paper

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
940
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
legálban szerepjátékozok, és érdekesen nekem egyszer nem volt olyan problémám, hogy govolás miatt elpörgött volna egy sharecoord, rádiózás stb még kiképzésen se szóval nálatok elég nagy hibák vannak a képernyőn.

• Szomorú
Reactions: Marko98

aDaw

Klaviatúra gyilkos
2019. 11. 20.
794
2 425
21
Szigetszentmiklós
V4 karakter
bjorn.ekdhal ✌️
LV karakter
molnar.adam
V2 karakter
bernau.marcell
Támogatom.
Tegnap is a Rendőrség egyszerre 2 govot kiír, amiben tájékoztat, hogy lehetőség nyílik autókiváltásra, illetve amiben tájékoztat, hogy milyenek az ügyintézési díjak. Fölösleges erre 2 GOV-ot használni. Csak a chat spammelődik.
Próbáld ki hogy átállítod a chated méretét 3 sornál nagyobbra.

legálban szerepjátékozok, és érdekesen nekem egyszer nem volt olyan problémám, hogy govolás miatt elpörgött volna egy sharecoord, rádiózás stb még kiképzésen se szóval nálatok elég nagy hibák vannak a képernyőn.
Ennyi, pedig a te 20 soros chated sem egy életbiztosítás.

• Tetszik
Reactions: bazsixkzz és Rey

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
320
249
25
Kaposvár
V4 karakter
Petro Nyberg
Itt a frakciók egymásra govolása miatt írtam ki ezt, nem azért, mert nem fér ki a chaten. Mutatok is egy példát:
[2024-01-30 20:16:25] [Output] : ==============[Boxter Mechanic Shop felhívása]==============
[2024-01-30 20:17:56] [Output] : ==============[Rendőrségi felhívás]==============
[2024-01-30 20:19:37] [Output] : ==============[Angel Pine Junkyard Auto Service felhívása]==============

• Dühítő
  • Menő
Reactions: gilson és Paper

dxminik

js: 1+”1” = 11 | 1-“1” = 0
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 643
9 851
20
V4 karakter
Killian Burns
Egyszerűen értelmetlen, hogy egy ilyen rendszer időkorlátozva legyen.
Mi történne akkor, hogyha a Rendőrség egyszer kigovolja a fegyverbejelentést, utána egy fontosabb szituáció megkövetelné, hogy 5 perc múlva írjanak egy új govot? Kapjanak üzenetet, hogy sajnos csak 25 perc múlva tud govolni a frakciótok, így jártatok?

Adminként figyelünk arra, hogy ne govoljon két frakció egymásra és ne spameljék a govot - mert még ha az a 2x4 sor nem is pörgeti el az egész chatet, ugyanúgy zavaró lehet. Még akkor is, hogyha 20 felhívásból maximum 2 ilyen.
Ennyi pedig pont elég, hogyha ilyen történik akkor szólunk vagy büntetünk érte, de biztosan nem lesz időkorlátozott.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.