FPS

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

B3ndzs1k33

Újonc
2022. 02. 01.
20
4
15
Sátoraljaújhely
V4 karakter
Ayden R Petter
V2 karakter
Dingi D Smith
Sziasztok!

Átlagban van egy jó 20-50FPS-em! Viszont sokkal kevesebbnek tűnik mivel valahogy hiába van 30fps-em laggos a játék és nem érzem azt a 30fps-t! Valami ötlet?

Köszönöm szépen előre is!

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szia.

Ez sok mindentől függhet, főleg a setupodtól.

Amiről Te beszélsz, az az FPS Stuttering (bővebben, angolul itt: https://www.drivereasy.com/knowledge/solved-how-to-fix-game-stuttering-with-high-fps/ )
Sajnos lehetetlen megmondani, mit tudsz tenni, nekem új, erősebb processzor oldotta meg a dolgot.

Van azonban pár tippem, amit reportban szoktam a játékosok rendelkezésére bocsátani.

“Játék mód”-ot kompletten kapcsolt ki windows beállításokban, semmi értelme.
“Háttérben futó alkalmazások”-ban mindent kapcsolj ki,
-Tűzfal, vírusírtó engedje át a SeeMTA Launchert, és magát az mta klienst is,
-Rendszergazdaként indítsd mindig a San Andreast, és a SeeMTA-t is,
-Amikor elindítod a játékot, feladatkezelőben (ctrl+alt+delete) a folyamat beállításának “prioritás”-át rakd magasra,
-MTA beállításokban az árnyék minőséget tedd alacsonyra, effekteket kapcsold ki, látótávolságot vedd lejjebb, illetve a dashboardban (home gomb) kísérletezz, mennyi látótávolság elegendő, és a fölé ne húzd (700-900–al már lehet kényelmesebben játszani.)

Próbáld ki kérlek ezeket, aztán jelezz egy kedves Fórum Moderátornak itt kommentben, ha esetleg javult a dolog.

Bármi egyéb kérdéssel, vagy gonddal keress bátran privát üzenet formájában.​

B3ndzs1k33

Újonc
2022. 02. 01.
20
4
15
Sátoraljaújhely
V4 karakter
Ayden R Petter
V2 karakter
Dingi D Smith
Szia.

Ez sok mindentől függhet, főleg a setupodtól.

Amiről Te beszélsz, az az FPS Stuttering (bővebben, angolul itt: https://www.drivereasy.com/knowledge/solved-how-to-fix-game-stuttering-with-high-fps/ )
Sajnos lehetetlen megmondani, mit tudsz tenni, nekem új, erősebb processzor oldotta meg a dolgot.

Van azonban pár tippem, amit reportban szoktam a játékosok rendelkezésére bocsátani.

“Játék mód”-ot kompletten kapcsolt ki windows beállításokban, semmi értelme.
“Háttérben futó alkalmazások”-ban mindent kapcsolj ki,
-Tűzfal, vírusírtó engedje át a SeeMTA Launchert, és magát az mta klienst is,
-Rendszergazdaként indítsd mindig a San Andreast, és a SeeMTA-t is,
-Amikor elindítod a játékot, feladatkezelőben (ctrl+alt+delete) a folyamat beállításának “prioritás”-át rakd magasra,
-MTA beállításokban az árnyék minőséget tedd alacsonyra, effekteket kapcsold ki, látótávolságot vedd lejjebb, illetve a dashboardban (home gomb) kísérletezz, mennyi látótávolság elegendő, és a fölé ne húzd (700-900–al már lehet kényelmesebben játszani.)

Próbáld ki kérlek ezeket, aztán jelezz egy kedves Fórum Moderátornak itt kommentben, ha esetleg javult a dolog.

Bármi egyéb kérdéssel, vagy gonddal keress bátran privát üzenet formájában.​
Köszönöm a segítséget! Nem tökéletes de sokkal jobb ez a 30fps amit most érzek! Szerintem Zárható a topic.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.