FPS korlát

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
222
667
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Sziasztok!
Tudom, hogy nem sok mindenkit érint, hisz így sem bővelkedik midnenki az FPS-ek terén, de
valaki tudja annak a pontos indokát, hogy a szerveren elérhető FPS miért van 60-ra lockolva?

Ranzer

tart még a küzdelem
2019. 01. 10.
868
5 570
Helló, Jó estéket!

Én a képfrissítési frekvenciára tudnék gondolni. Az átlag playereknek 60mhz-es monitoruk van. (Képfrissítési frekvencia.)
Ezáltal nem látnám értelmét a szerveren 144-re megemelni az fps korlátot. - Amúgy sem egy kimondottan lövöldözős játékról van szó. - Így nem nagyon számít, a képfrissítési frekvencia gyorsasága. Valamint nem hiszem, hogy sok játékos gépe produkálná a 144 max fps-t.

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
222
667
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Helló, Jó estéket!

Én a képfrissítési frekvenciára tudnék gondolni. Az átlag playereknek 60mhz-es monitoruk van. (Képfrissítési frekvencia.)
Ezáltal nem látnám értelmét a szerveren 144-re megemelni az fps korlátot. - Amúgy sem egy kimondottan lövöldözős játékról van szó. - Így nem nagyon számít, a képfrissítési frekvencia gyorsasága. Valamint nem hiszem, hogy sok játékos gépe produkálná a 144 max fps-t.
Alapból nem belső nézetes a játék, így tényleg nem számít sokat, igazából magára az indokra lennék kíváncsi, hogy ne legyenek előnyben a 75 144 stb herz-es monitorral rendelkezők, v mi? Mert pl egy interiorban bőven lehetne több fps-e az embernek, vagy kevesebb playernél...

Ranzer

tart még a küzdelem
2019. 01. 10.
868
5 570
Alapból nem belső nézetes a játék, így tényleg nem számít sokat, igazából magára az indokra lennék kíváncsi, hogy ne legyenek előnyben a 75 144 stb herz-es monitorral rendelkezők, v mi? Mert pl egy interiorban bőven lehetne több fps-e az embernek, vagy kevesebb playernél...
Nem hiszem, hogy pontos magyarázatot fogsz kapni. - Interiorba szerintem felesleges lenne 61 fps-nél több.

kbazsy

fashion bitch
2019. 01. 10.
556
2 860
V4 karakter
gwenaelnoir
LV karakter
eeliselortie
Tudtommal úgy van, hogyha 100-100fpsen játszotok, akkor másnak más lesz a szikronizáció. De úgy értem a nagyon más szinkron-t, hogy pl ő ott áll veled szembe, de nálad meg nem.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: ReWeR és marcy.

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
793
4 087
20
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Igazából, nem értem. Ahogy elmondták, sok embernek van 60hz-s monitorja, teljesen fölösleges lenne ezeknek az embereknek 120 vagy 140 FPS-el játszaniuk, hiszen a monitorjuk csak 60-at tud átadni megfelelően, és továbbra sem egy FPS Shooterről beszélünk, így teljesen felesleges a több FPS. Sok játékos elvan a maga 30-40 FPS-ével, hiszen nincsen többre szüksége ahhoz, hogy mondatokat gépeljen a játékban. Viszont alapvetően (ha jól informálódtam) akkor az MTA alapból hatvanat enged.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Vajas és kbazsy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.