FPS gondok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Haboss01

Újonc
2025. 02. 01.
3
0
Gyász-Nagykun-Szolnok
V4 karakter
Kendrick Hopkins
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni hogy mivel tudnám növelni az FPS-em.
Setup:
Gigabyte Aorus B550 elite V2 alaplap
Ryzen 3 4100 cpu
Sapphire Radeon RX 580 8g GPU
Kingston Fury HiperX 3200 8 giga ram.
Kingston satás SSD.
Nem állítottam eddig még semmit sem a felbontáson sem a dashboardon belül a megjelenésnél. A gondom a következő. Távol a várostól tenger mellet vagy az eget nézve néha karcolja az FPS-em a 80at viszont nagyon instabil. Városban le megy akár 40 alá is és épp szálguldozás közben droppol egy lájtosat és instant TK. Mivel tudnám ezt orvosolni vagy fogadjam el hogy ez van és könyveljem el annak hogy sok a player? Segítségeteket előre is köszönöm, Pacsi: Hopkins

Pingween

Zöldfülű
2021. 03. 06.
221
477
Erdély
V4 karakter
Arnt_Fonn
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Szia, nyolvan fps-ed biztosan nincs, hiszen annyi nem lehet. Jelenleg a szerver nagyon droppol mindenkin,és nagy a ping is .
Szerintem erre egyenlőre nincs megoldás.

Haboss01

Újonc
2025. 02. 01.
3
0
Gyász-Nagykun-Szolnok
V4 karakter
Kendrick Hopkins
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. @Clancy
A 80 egy megközelítőleges értek hisz írtam is hogy karcolja ezzel arra utalva hogy közel. 77 fps volt épp az este legközelebb ha ilyen van screenshot-olom és csatolom ha gondolod.

jani.

Újonc
Támogató
2023. 06. 25.
59
60
18
Szováta
V4 karakter
Evelina Nordvik
Maximum 75 fpsed lehet, annyira korlátozza le az engine. Egyetlen mód az fps növelésére jelenleg ha jobb gépet veszel. Nagyon a beállítások variálása se oldja meg ezt mostmár. Bele kell törődni.

• Tetszik
Reactions: Pingween

Kian

Globális Moderátor
v4
2021. 02. 20.
754
1 249
18
Győr
V4 karakter
Silas Hier
LV karakter
Randy Grant
Senkinek nincs a szerveren max fps, ez leginkább a rengeteg játékos miatt van. A beállításokkal lehet játszadozni, de az is csak minimálisan segíthet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.