- 2019. 02. 04.
- 2
- 1
- LV karakter
- Henry Connel
- V2 karakter
- Kovács Ferenc
Neved:
< Fox Mulder >
A ban időpontja:
< 2019-08-07 20:31:30 >
A ban időtartama:
< 10 év >
Neve, aki bannolt:
< Daniel >
A ban oka:
< keres fel kicsomagtartózót fegyverrekell.[Remington] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Kedves Daniel!
Az elmúlt napokban egy komoly kitiltást kaptam tőled a szerverről, amely teljes mértékben jogos volt.
Azonban én szeretném folytatni a játékot a szerveren, ezért kérlek olvasd végig az üzenetemet,
amelyet próbálok tömören leírni!
Az elmúlt napokban lövöldözés tört ki a szerveren, miután minden kocsi üresen maradt. Én értékes dolgokat
kerestem ezekben a járművekben. Sikerrel találtam egy mesterlövész puskát, amelyet meg is tartottam.
A tiltás első indoka szerint PP-s tárgyat csomagtartóztam ki. Sajnos én nem tudtam erről, hogy ez a
tárgy PP-s lett volna. Nem szoktam annyira gyakran feljárni, akkor sem foglalkozom fegyverekkel.
A szerveren ez volt az ELSŐ fegyver, amihez hozzájutottam, így nem is lehet tapasztalatom abban,
hogy megkülönböztessek egy PP-s fegyvert, egy normális fegyvertől. Én általában RP-s játékosnak tartom
magam, ritkán kapok szankciót. Tudjuk, hogy emberek vagyunk és tudjuk, hogy az ember nem tökéletes,
mindenki hibázhat. Én most hibáztam. Szeretném jóvá tenni, amint feloldod a tiltást, én hajlandó vagyok vissza adni mindent.
Még egyszer bocsánatot kérek ezért a hibámért!
Miután másodízben kaptam tőled egy tiltást, hogy keresselek fel, csak úgy tudlak felkeresni, ha feloldod a kitiltásomat és
akkor vissza szolgáltatom a lopott tárgyat, valamint hajlandó vagyok "AJ-t" is leülni.
Tudom hogy szabályt szegtem, bocsánatot kérek és garantálom, hogy a jövőben ügyelni fogok a szabályszegés elkerülésére!
Válaszodat várom!
Üdvözlettel: Fox Mulder
>
Moderátor által szerkesztve, ekkor: